-23%

Színes matricák zongora hangokkal és ajándékutalvány

Ezek a zongora matricák nagyszerű oktatási eszközök zongoratanároknak, gyerekeknek és kezdőknek egyaránt

MEGTAKARÍTÁS: 2.600Ft (23%)

Készleten (utánrendelhető)

8.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.600Ft2x 7.310Ft3x 6.450Ft
Cikkszám: PiaS Kategóriák: ,

SZÍNES ÉS GYÖNYÖRŰ NÉZNI

Ezek a színes zongora matricák nagyon szeme gyönyörködtetőek, és játék közben segítenek a hangokon tartani a tekintetet. Megkönnyíti a jegyzetek megtalálását és felgyorsítja a kulcsmemorizálást. Tökéletes zongora kezdőknek és kis mestereknek. A csomag tartalmaz egy fekete-fehér matrica készletet, amely minden típusú billentyűzethez alkalmas 32/37/54/61/88 számbillentyűkkel.

GYÖNYÖRŰ, HASZNÁLATA RENDKÍVÜL EGYSZERŰ, NEM SÉRTI A ZONGORÁT

Ezek a zongorahang matricák könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók anélkül, hogy a billentyűket megsértenék. Ha rossz helyre ragasztja őket, lehúzhatja és újra felragaszthatja őket, így eltávolítás után nem marad ragacsos maradvány vagy ragasztó, így többször is felhasználhatja őket.

TARTÓS ÉS VÍZÁLLÓ

A betűk az átlátszó címke hátuljára vannak nyomtatva, így ellenállnak az állandó ujj érintésnek, mindig olvashatóak lesznek és soha nem fakulnak ki. Vízálló anyagból készült: ha a felület szennyezett, csak nedves ruhával törölje le.

A matricák minden típusú zongorához és zongorabillentyűzettel felszerelt hangszerhez használhatók

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.