-45%

LED-es kisállat körömvágó – PetLED és ajándékutalvány

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz körmöket vágni háziállatok számára. Számukra ez nem szórakoztató tevékenység. Régóta kerestük a tökéletes körömvágót, ami kellően erős, precíz és amivel könnyen és fájdalommentesen vágjuk le kedvenceink körmét. Végre megvan!

MEGTAKARÍTÁS: 7.300Ft (45%)

Készleten (utánrendelhető)

9.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.100Ft2x 7.740Ft3x 6.830Ft
Cikkszám: PetNail Kategória:

LED FÉNY ÉS BEÉPÍTETT NAGYÍTÓ

Ezzel a körömvágóval biztonságosan levághatja kedvence körmeit anélkül, hogy érdes lenne a körme. A körömvágó speciális LED lámpával rendelkezik, így láthatja, hogy a köröm mely részéig vághatja le biztonságosan. Az akár 5-szörös nagyítású beépített nagyító maximális pontosságot tesz lehetővé kedvence körmeinek vágásakor.

FIGYELMEZTETÉS: Sötét karmokkal óvatosan kell eljárni, mivel a fény és a nagyító ellenére az erek rosszul láthatók lehetnek.

MINŐSÉGI MUNKA

A penge rozsdamentes acélból készült, és bármilyen szögben megfelelően vágja a körmöket. A vágó úgy készült, hogy tökéletesen kényelmesen feküdjön a kézben, és ne okozzon fáradtságot vagy görcsöket. Nem kell többé fizetnie a fodrászoknak a köröm levágásáért, és kedvence dolgát is megkönnyíti.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Nem tudomány, csak állítson be egy szöget és nyomja meg, és az körömvágó még a lecsippentett körmöt is tárolja, hogy elkerülje a rendetlenséget. Alkalmas kutyák, macskák, nyulak, nagy papagájok számára…

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: rozsdamentes acél
Szín: narancs-szürke

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.