-38%

Oktató jellegű fa puzzle gyerekeknek és ajándékutalvány

Gyermeke élvezni fogja a különböző formák összeszerelését tanulás közben, fejleszti fantáziáját és koncentrációját.

MEGTAKARÍTÁS: 5.250Ft (38%)

Készleten

8.650Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.650Ft2x 7.350Ft3x 6.490Ft
Cikkszám: PatBlock Kategóriák: , ,

OKTATÓ JÁTÉK GYERMEKEKNEK

Ennek az oktató készletnek a segítségével gyermeke különböző formákat fog megtanulni, erősíti az ügyességet, a képzeletet és a koncentrációt.
Gyermeke élvezni fogja a különböző formájú színes falapok összeszerelését tanulás és fejlődés közben.


155 FA DARAB, KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEKBEN

A készlet 155 fából készült formát (háromszög, négyzet, kör, hatszög) tartalmaz. A falapok gyönyörű színekben készülnek. A baba megtanulja a különböző formákat és színeket, és szórakozni fog egyszerre. Tegyen össze különböző formájú facsempéket, és hozzon létre sokféle formát.


KÜLÖNBÖZŐ ALAKOK KÉSZÍTHETŐEK BELŐLÜK, 24 ALAK KÁRTYA

A készlet 24 különböző kártyát tartalmaz, amelyek a fa darabokból összeállítható formákat mutatnak. A kártyákon különböző állatok, emberek, házak, rakéta, autó, repülőgép látható. De használhatja a fantáziáját is, és pontosan ízlés szerint alakíthat formákat.


TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Ez a szett ajándéknak is kiváló. Adjon gyermekének oktató játékot, és csak a legjobbat. A gyerekek imádni fognak különböző formákat összerakni és játszani ezzel a készlettel. Csatlakozhat hozzájuk, és együtt alakíthat ki velük alakzatokat. Alkalmas 3 éves kortól.

A fából készült csempe kiváló minőségű és gyönyörű kialakítású, éles élek nélkül, alkalmas kisgyermekek kezére.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.