- 42%
Akció!

Pancakemaster Palacsintasütő és ajándékutalvány

Készítsen tökéletes és egyenletesen barna palacsintákat néhány perc alatt a PancakeMaster palacsintasütővel. Az égés elleni felülete és az állítható hőmérséklet-szabályozása egyszerűvé és személyre szabhatóvá teszi a főzést. Könnyen hordozható és sokoldalú, ez a kompakt palacsintasütő az alapvető szükséglete minden finom reggelihez, bárhol is legyen.

7,500Ft 13,000Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 7,500Ft / db22x 6,375Ft / db33x 5,625Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: Palacinke Kategória:

TÖKÉLETESEN BARNITOTT PALACSINTÁK

Süssön könnyedén egyenletesen barna palacsintákat minden alkalommal a mi égés elleni palacsintasütőnkkel. Élvezze a finom reggeliket könnyedén!
.

TÖKÉLETESEN BARNITOTT PALACSINTÁK

KÖNNYED ÉS SZABÁLYOZHATÓ HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS

A palacsintasütőnk lehetővé teszi a személyre szabott főzést az állítható hőmérséklet-szabályozással, ami biztosítja, hogy a palacsintái pontosan úgy süljenek meg, ahogy Ön szereti.
.

KÖNNYED ÉS SZABÁLYOZHATÓ HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS

KOMPAKT KIALAKÍTÁS, AMELY IDEÁLIS UTAZÁSHOZ

Vigye magával a reggeli élményt bárhol is van a kis és praktikus palacsintasütőnkkel. Kompakt mérete ideális a finom palacsinták készítéséhez bárhol is legyen.
.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS, AMELY IDEÁLIS UTAZÁSHOZ

SOKOLDALÚ ALAPVETŐ REGGELIHEZ

A palacsinták mellett a sütőnk tökéletes más reggeli klasszikusok elkészítéséhez, mint a tojás és a szalonna. A tapadásmentes felülete egyenletes főzést és gyors hőmérséklet-állítást tesz lehetővé.
.

SOKOLDALÚ ALAPVETŐ REGGELIHEZ

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Szín: piros
Fűtőelem teljesítménye: 900 W
Tápfeszültség: 220 V
Méretek: 20 cm átmérőjű
Darabszám: 1 darab

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Vásárlói vélemények

  Dora

  Ez a palacsintasütő elengedhetetlen minden palacsinta rajongó számára!

  Reka

  Mindig ezt használom a családom reggeli elkészítéséhez, és ők imádják a palacsintát. A tapadásmentes felület könnyűvé teszi a palacsinták sütőből való lecsúszását!

  Eszter

  Túlteljesítette az elvárásaimat! A tapadásmentes felület biztosítja, hogy a palacsinták ne ragadjanak a sütőhöz, és az egyenletes hőeloszlás tökéletesen sütött palacsintákhoz vezet!

  Balazs

  Ez a palacsintasütő nagyszerű! Nem lehetnék boldogabb!

  David

  Szeretem, hogy gyorsan és egyenletesen melegszik, így minden alkalommal tökéletesen sütött palacsintákat készíthetek!

Adjon hozzá értékelést
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.