-35%

Gyomirtó – ProRemover

Hívja meg barátaidat és legyen büszke a tiszta udvarra! Nincs többé gaz mindenhol! A gyomirtó szerszám kampója maga a fű gyökere alá kerül, hogy a fű ne nőjön vissza.

MEGTAKARÍTÁS: 5.200Ft (35%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.500Ft2x 8.080Ft3x 7.130Ft
Cikkszám: OdsPlev Kategóriák: ,

SZUPER GYORS GYOMMENTESÍTÉS

Gyorsan és hatékonyan szeretné megszabadítani kertjét és járdáját a makacs gaztól? A ProRemover kiváló funkcionális kialakításával néhány perc alatt eltávolítja a gyomokat. Gyomlálás után seprűvel tisztítsa meg a területet, és a járdája vagy az udvara ismét tökéletes állapotú lesz.

NINCS TÖBB HAJLONGÁS ÉS TÉRDELÉS

Többé nem kell térdelnie vagy meghajolnia a gyomok eltávolítása közben, egyenként. Nincs több gyomirtó szer, amely kellemetlen szagot hagy a ruháján és a bőrén. A ProRemover praktikus és könnyen kezelhető, a speciális hosszúkás markolat magasságának megfelelően állítható, így gyerekeknek és felnőtteknek is egyszerű és kényelmes, hajlongás nélkül használható. Hivatalosan is véget értek a térden gyomláló napjai!

KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ ÉS BEÁLLÍTHATÓ

A gyomirtó készlet állítható, könnyen ráhelyezhető a csomagban található állítható nyélre (vagy bármilyen más nyélre). Csak húzza meg a beállító csavarokat, és máris készen áll a cselekvésre! A ProRemover nagyszerű segítség az egész családnak! Most kevesebb időt tölthet gyomlálással, és többet olyan tevékenységekkel, amelyeket igazán élvez.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: Rozsdamentes acél és alumínium ötvözet
Nyél hossza: Állítható ( 47-80 cm )
Az összeszerelt termék maximális mérete: 111 cm
Súly: kb 500g