-37%

Szemhéjfesték bélyegző és ajándékutalvány

  • Gyönyörűen sminkelt szemek néhány másodperc alatt
  • Lekerekített forma, amely szépen alkalmazkodik a szemhez
  • Kicsi és kényelmes kialakítás, akár útközben is használható

Elfogyott

Cikkszám: OciSenc Kategóriák: ,

 

TELJESEN KISMINKELT SZEM

Ez a varázsbélyeg lehetővé teszi a szemhéjfesték könnyű és gyors felvitelét a szemedre. A szemhéjfesték szép és egyenletes színe a szemhéjon, maszatosodás nélkül a szemhéjfesték az alkalmazás során nem potyog ki semmi a bélyegzőből és a szem alá, szépen árnyékolt átmenet érhető el a szemhéjfesték színei között.

Készíts gyönyörűen sminkelt szemeket pillanatok alatt!

 

LEKEREKÍTETT FORMA, HOGY ILLESZKEDJEN A SZEMHEZ

Különleges, lekerekített formában készül, amely lehetővé teszi, hogy szépen alkalmazkodjon a szemhez, és befedje az egész szemhéjat. A bélyeg mérete univerzális és alkalmas a különböző típusú női szemekre, a fogantyú pedig puha és gumiszerű, nagyon kényelmes a fogása.

Nagyon könnyen használható, kezdőknek számára is. Azoknak a hölgyeknek és lányoknak készült, akik szeretik az ápolt megjelenést, de gyakran nincs elegendő idejük a sminkelésre.

 

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Különböző típusú szemhéjfestékkel, színes pigmentekkel vagy csillámokkal használható. Vigyél fel bármilyen szemhéjfestéket ecsettel vagy ujjaiddal a bélyegzőre, majd nyomd rá finoman a bélyegzőt a szemhéjadra. A szemed néhány másodperc alatt csodálatosan átmenetes lesz.

Két különböző szemhéjfestéket is felvihetsz a bélyegzőre, és gyönyörű átmenetet hozhatsz létre a színek között.

 

KICSI ÉS KÉNYELMES MÉRET

A bélyegző kicsi és kényelmes, bármilyen kozmetikai táskához alkalmas. Elviheted akár kirándulásra is, és mindig rendezett és szép sminkben lehetsz.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.