-42%

Nyaklánccal és fülbevalóval ellátott szett – LoveNec és ajándékutalvány

Ezzel a gyönyörű nyaklánccal és szív alakú, minikristályos fülbevalóval ellátott készlettel elegánsan és ellenállhatatlanul fogsz kinézni, bárhol is vagy.

MEGTAKARÍTÁS: 6.200Ft (42%)

Készleten (utánrendelhető)

8.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.400Ft2x 7.140Ft3x 6.300Ft
Cikkszám: NakLove Kategóriák: , ,

ELEGÁNS MEGJELENÉS

Ez az ékszerkészlet egy szív alakú arany nyakláncot és egy minikristályos fülbevalót tartalmaz. Nyakláncunk és szív alakú fülbevalóink ​​nemcsak nőiesek és elegánsak, hanem romantikus érzéseket is keltenek modern megjelenésben. Mini kristályok díszítik a nyakláncot és a fülbevalót, ragyogó hatást adva a dizájnnak. A szív az örök szeretetet jelképezi. A LoveNec készlet tökéletes ajándék az életedben fontos nők számára.

MINŐSÉGI ANYAG

Ez a gyönyörű nyakláncot és fülbevalót tartalmazó szett kiváló minőségű cinkötvözetből és mini kristályokból készült, ami biztosítja, hogy a nyaklánc és a fülbevaló nem fakul ki, nem korrodálódik, nem törik könnyen és nagyon sokáig viselhető.

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Az ékszerkészlet időt takarít meg a megfelelő fülbevalók és nyakláncok vásárlására, egyszerűvé és elegánssá teszi mindennapi viseletét, alkalmassá teszi a gyors és modern életet. Jó választás ajándéknak anyák napjára, Valentin napra, karácsonyra, születésnapra, ballagásra, eljegyzésre, esküvőre, évfordulós ajándékra.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Anyaga: cink ötvözet
A nyaklánc hossza: 49 cm
Szín: arany-piros
Az ékszerkészlet nem alkalmas vízben való használatra (zuhanyozás, úszás a medencében stb.). Vízzel való érintkezés előtt ajánlott eltávolítani.

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.