-33%

Nyaklánccal és fülbevalóval ellátott szett – LoveNec

Ezzel a gyönyörű nyaklánccal és szív alakú, minikristályos fülbevalóval ellátott készlettel elegánsan és ellenállhatatlanul fogsz kinézni, bárhol is vagy.

MEGTAKARÍTÁS: 4.400Ft (33%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.900Ft2x 7.570Ft3x 6.680Ft

Ha MOST megrendeli, a várható érkezés:
03.02.2022 - 06.02.2022

Cikkszám: NakLove Kategória:

ELEGÁNS MEGJELENÉS

Ez az ékszerkészlet egy szív alakú arany nyakláncot és egy minikristályos fülbevalót tartalmaz. Nyakláncunk és szív alakú fülbevalóink ​​nemcsak nőiesek és elegánsak, hanem romantikus érzéseket is keltenek modern megjelenésben. Mini kristályok díszítik a nyakláncot és a fülbevalót, ragyogó hatást adva a dizájnnak. A szív az örök szeretetet jelképezi. A LoveNec készlet tökéletes ajándék az életedben fontos nők számára.

MINŐSÉGI ANYAG

Ez a gyönyörű nyakláncot és fülbevalót tartalmazó szett kiváló minőségű cinkötvözetből és mini kristályokból készült, ami biztosítja, hogy a nyaklánc és a fülbevaló nem fakul ki, nem korrodálódik, nem törik könnyen és nagyon sokáig viselhető.

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Az ékszerkészlet időt takarít meg a megfelelő fülbevalók és nyakláncok vásárlására, egyszerűvé és elegánssá teszi mindennapi viseletét, alkalmassá teszi a gyors és modern életet. Jó választás ajándéknak anyák napjára, Valentin napra, karácsonyra, születésnapra, ballagásra, eljegyzésre, esküvőre, évfordulós ajándékra.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Anyaga: cink ötvözet
A nyaklánc hossza: 49 cm
Szín: arany-piros