-25%

Körömvágó (1+1 GRÁTISZ) – MR.GREEN™ és ajándékutalvány

Kiváló éles körömcsipesz, amellyel könnyedén levághatja a legvastagabb és legkeményebb körmöket is.

 

MEGTAKARÍTÁS: 3.600Ft (25%)

Engedélyezett utánrendelésre

10.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.600Ft2x 9.010Ft3x 7.950Ft
Cikkszám: NailClip Kategória:

RENDKÍVÜL PRECÍZ KÖRÖMVÁGÁS

A körömvágó pengéi új technológiával vannak megélezve, amely lehetővé teszi a legkeményebb és legvastagabb körmök tökéletes levágását minden erőfeszítés nélkül. A körömvágó pengéje 16 mm-ig nyitható, ami lehetővé teszi kedvencei körömvágását is.

VÁGÁS ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL

Az MR.GREEN körömvágó speciálisan kialakított mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kemény és vastag körmök levágását erőfeszítés és szorítás nélkül, ideális idősek és gyenge kezű emberek számára. A szettben 2 db különböző méretű körömollót kap, ami kisebb és nagyobb körmökhöz is remek lesz, olyan erős, hogy rézdrótot vághat vele!

ULTRA MINŐSÉGI ANYAG

Az MR.GREEN körömvágó 420j2 japán rozsdamentes acélból készült, sebészeti berendezésekben használatos, nagyon éles és tartós. A fogantyú úgy lett kialakítva, hogy ne erőltesse meg a kezet, és nagyon kényelmes a fogása.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Metál szürke
Anyag: Rozsdamentes acél
Méret: 9cm x 1.4cm, 6.9cm x 1.2cm
Csomag tartalma: 2x körömcsipesz

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.