- 38%
Akció!

Mosquitomaster – Bugfreezone Mágneses Ajtószúnyogháló és ajándékutalvány

A MosquitoMaster – BugFreeZone Mágneses Ajtószúnyogháló az ultimátum megoldás a bosszantó rovarok távol tartására, miközben élvezheti a friss levegőt és a természetes fényt otthonában. Biztonságos mágneses zárórendszere révén ez a tartós háló kényelmes és hatékony megoldást nyújt egy kellemes életkörnyezet létrehozására.

7,639Ft 12,229Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 7,639Ft / db22x 6,494Ft / db33x 5,730Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: MrezKom Kategória:

FRISSELLENŐ LEVEGŐT ÉLVEZZE ÉS TARTSON TÁVOL A SZÚNYOGOKTÓL

A BugFreeZone Mágneses Ajtószúnyoghálónkkal a szabadban élvezheti a friss levegőt anélkül, hogy bosszantó rovarok invadálnák otthonát.

FRISSELLENŐ LEVEGŐT ÉLVEZZE ÉS TARTSON TÁVOL A SZÚNYOGOKTÓL

BIZTONSÁGOS MÁGNESZES ZÁRÓRENDSZER

Innovatív mágneses zárórendszerünk biztosítja, hogy a háló szorosan záródjon, maximális védelmet nyújtva a szúnyogok és más bogarak ellen, még szeles napokon is.

BIZTONSÁGOS MÁGNESZES ZÁRÓRENDSZER

TARTÓS ÉS HASZNÁLATI KÉNYELEM

Magas minőségű anyagokból készült MosquitoMaster hálónk tartós és hosszú élettartamú, kényelmes és problémamentes megoldást nyújtva a rovarok távol tartására, miközben könnyű átjárást biztosít Önnek és családjának.

TARTÓS ÉS HASZNÁLATI KÉNYELEM

FENNTARTJA AZ ÉLETKÖRNYEZETEM JAVÍTÁSÁT

Teremtsen kényelmes életkörnyezetet a MosquitoMaster Mágneses Ajtószúnyoghálóval. Élvezze a friss levegőt, a természetes fényt és a nyugalmat, tudva, hogy védelemben van a bosszantó rovaroktól.

FENNTARTJA AZ ÉLETKÖRNYEZETEM JAVÍTÁSÁT

MŰSZAKI RÉSZLETEK

-Típus: Ajtó
-Háló anyaga: Üvegszál
-Tervezési jellemző: Oldalsó nyílású stílus Könnyen nyitható ajtó
-Szín: Fekete
-Méretek: 120x220cm

MŰSZAKI RÉSZLETEK

Vásárlói vélemények

  Anna

  Nemrég vettem a MosquitoMaster Mágneses Ajtószúnyoghálót és nagyon impressed vagyok. Remek termék és könnyű telepíteni. Nagyon ajánlom!

  Eszter

  A MosquitoMaster Mágneses Ajtószúnyogháló egy nagyszerű termék. Könnyű telepíteni és remek munkát végez a rovarok távol tartásában. Nagyon ajánlom ezt a terméket!

  Balazs

  Nemrég vettem a MosquitoMaster Mágneses Ajtószúnyoghálót és nagyon elégedett vagyok vele. Egyszerű telepíteni és kitűnően működik a rovarok távol tartásában. Nagyon ajánlom!

  David

  A MosquitoMaster Mágneses Ajtószúnyogháló kiváló termék. Jól készült, könnyen fel lehet szerelni és távol tartja a bogarakat. Nagyon boldog vagyok, hogy megvettem. Nagyon ajánlott!

  Adam

  Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a MosquitoMaster Mágneses Ajtószúnyoghálót. Nagyon könnyű telepíteni és nagyszerűen működik! Távol tartja a bogárakat, ugyanakkor beengedi a levegőt. Nagyon ajánlom!

Adjon hozzá értékelést
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://funavocado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.