-34%

2 az 1-ben USB újratölthető LED-es szúnyogriasztó lámpa – LedMosquito® és ajándékutalvány

A LedMosquito® végre megoldja a bosszantó szúnyogok örök problémáját. Hatékonyan vonzza és pusztítja el a szúnyogokat és más rovarokat otthonában, kertjében, teraszán vagy lakókocsijában. Védje meg magát és szeretteit a vegyszerektől és káros anyagoktól mentes LedMosquito®-val!

MEGTAKARÍTÁS: 5.300Ft (34%)

Készleten (utánrendelhető)

10.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.200Ft2x 8.670Ft3x 7.650Ft
Cikkszám: MosTrap Kategóriák: ,

BÉKÉS NYÁRI ÉJSZAKÁKHOZ

A LedMosquito® lámpa ultraibolya sugarakat használ, amelyek vonzzák a szúnyogokat és más repülő rovarokat, amikor a behatolók belépnek a lámpába, azonnal megölik őket áramütéssel, ellentétben a piacon lévő többi termékkel, amely csak eszméletlenné teszi a rovarokat. Lámpánk nem használ vegyszereket vagy egyéb mérgező anyagokat, teljesen biztonságos emberek és gyermekek számára, hatékonyan működik 50-120 m2-es területen.

BEÉPÍTETT LED LÁMPA

A LedMosquito® szúnyoglámpa beépített LED lámpával rendelkezik, amelyet egy gombnyomással felkapcsolhat, így egy szúnyoglámpából egy rendkívül funkcionális LED lámpát kap, amelyet éjszaka használhat otthon vagy kempingben. A lámpa alján található egy fogantyú, amellyel a LED lámpát hordozhatod és 360 fokban elforgathatod.

BEÉPÍTETT TÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR

Ez a prémium szúnyoglámpa beépített 4000 mA-es akkumulátorral rendelkezik, amelyet USB-n keresztül tölthet bármilyen eszközről (számítógép, PowerBank, mobiltöltő stb.). Az akkumulátor teljes feltöltéséhez szükséges idő 8-9 óra, teljes feltöltés után több mint 16 órán keresztül használható. Hordozható kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magával viheti otthon, hétvégén, kempingezéskor, nyaraláskor stb.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fekete
Anyaga: ABS műanyag
Mérete: 208mm x 105mm
Teljesítmény: 5W
Tápellátás: USB tápkábel
Akkumulátor teljesítmény: 4000mA
Felhasználási terület: 50-120 m²
Töltési idő: 3-4 óra
Használati idő töltés után: 8+ óra

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.