-53%

Mini USB asztali ventilátor és ajándékutalvány

Ventilátor minden igényedhez! Nagy teljesítményével még a legforróbb nyári napokon is hűvös marad, és alacsony fogyasztásra állítva javítja alvási kényelmét. A ventilátor könnyen kezelhető, és biztonságos alakjával a kézben való tartást is lehetővé teszi.

Elfogyott

Cikkszám: MinVent Kategória:

MULTIFUNKCIÓS ASZTALI VENTILLÁTOR

Három különböző légsebesség-beállítással választhat a nagy teljesítményű, a forró nyári napokra tökéletes üzemmód és az alacsony fogyasztású beállítás között, amely csendes légáramot hoz létre, ideális az éjszakai nyugodt alváshoz.

 

KÉNYELMES ÉLMÉNY

Kefe nélküli, egyenáramú elektromos motort használ, amely kellemesen hűtheti szobádat. A ventilátor csendes környezetet biztosít, és jobb irodai vagy üdülési élményt nyújt.

3T03106-1

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Az asztali ventilátor USB kábelt használ a töltéshez, ami azt jelenti, hogy a ventilátort számítógéppel, laptoppal, USB-tápkábellel vagy konnektorba dugható töltőadapterrel használható.

 

 

BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

Biztonságos alakjával a ventilátor megakadályozza az ujjak sérülését a gyermekeknél, mivel elől megelőző hálós burkolat van. A ventilátor alatti tálca ívelt alakú, ami megkönnyíti a kézben való tartást is.

 

TECHNIKAI LEÍRÁS

Mérete: 150 x 80 x 145 mm
Átmérő: 96 mm
Elektromos fogyasztás: 2.5±0.25W
Hálózati adapter hossza: 84 cm
Szín: Feteke

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.