-24%

Összecsukható medence kutyáknak és gyerekeknek (80cm x 20cm) és ajándékutalvány

MEGTAKARÍTÁS: 3.800Ft (24%)

Készleten (utánrendelhető)

11.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.900Ft2x 10.120Ft3x 8.930Ft
Cikkszám: MinPool Kategória:

FELFRISSÜLÉS KEDVENCÉNEK

Mindannyian tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van felfrissülésre a forró nyári napokon, különösen kedvenceinknek, akik a szőrzet miatt jobban érzik a meleget, mint mi. Ezért terveztünk egy speciális medencét, amely a forró napokon kifogástalan felüdülést és szórakozást biztosít kedvenceinek. Kényeztesse őket otthon egy privát medencével.

MEGERŐSÍTETT ÉLÉK

Tudjuk, hogy házi kedvenceink tudják, hogyan kell kaparni és rágni játék közben, de ne aggódjon, a medence alját nagyon erős PVC műanyaggal erősítettük meg, így nem tudnak lyukat csinálni vagy megrongálni.

 

ÖSSZEHAJTHATÓ ÉS HORDOZHATÓ KIALAKÍTÁS

A medencének szilárd oldalai vannak, amelyek önmagukban egyenesen állnak, nincs szükség felfújásra. Ha véget ért a móka, egyszerűen nyissa ki a medence alján lévő leeresztő szelepet, és a medence kiürítése után alaposan hajlítsa meg harmonikává, és tegye félre a következő forró napig. Könnyen szállítható, csomagolható, alkalmas nyaraláshoz, tengeri, hegyi kirándulásokhoz vagy bárhová, ahol meleg van. Természetesen a medence nem kizárólag kutyáknak való. Használhatja gyerekei szórakoztatására, remekül használható játékok tárolására, születésnapi bulin labdákkal megtöltve és máris van “labdagödör”.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: Kék
Anyag: Megerősített PVC műanyag
Átmérő: 80 cm
Magasság: 20 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.