-34%

Mágikus többcélú seprű és ajándékutalvány

A rendkívül hosszú fogantyú lehetővé teszi, hogy biztonságosan elérje a magas ablakokat vagy a nehezen elérhető helyeket létra használata nélkül. A hossz 58 cm-től elképesztő 90 cm-ig állítható!

MEGTAKARÍTÁS: 4.500Ft (34%)

Készleten (utánrendelhető)

8.700Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.700Ft2x 7.400Ft3x 6.530Ft
Cikkszám: Metla Kategória:

KÖNNYŰ TISZTÍTÁS!

Ha gyermekei vagy négylábú barátai vizet vagy más folyadékot öntenek a padlóra, rendkívül nehéz őket egyszerre szárítani és letörölni hagyományos seprűkkel. Ez a puha, többcélú seprű nagyon erős szárító képességgel rendelkezik! Nem csak a folyadékokat távolítja el, hanem haj és törött üveg tisztítására is kiváló!

TISZTÍTÁS MINDENHOL

A varázslatos többcélú seprű, amely nappaliba, konyhába, úszómedencébe, garázsba vagy fürdőszobába alkalmas, üvegtisztítóval kombinálva törlőként is használható.

TELJESEN RUGALMAS ÉS KÖNNYEN TÁROLHATÓ

A rendkívül hosszú fogantyú lehetővé teszi, hogy létra nélkül elérje a magas ablakokat vagy a nehezen elérhető helyeket. A hossz 58 cm-től elképesztő 90 cm-ig állítható! Ha a tisztítás befejeződött, egy praktikus kampóval a falon tárolhatja.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A nagy sűrűségű PP anyag nem fél a folyadékoktól és könnyű tisztítást tesz lehetővé! A gumiseprű alkalmas házi kedvencek szőrének eltávolítására. A rendkívül hosszú fogantyú lehetővé teszi a magas ablakok és más nehezen elérhető területek biztonságos elérését létra használata nélkül. A seprű alkalmas nappaliba, konyhába, medencébe, garázsba, fürdőszobába, ablaktisztítónak is használható.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Szín: Szürke
Anyaga: ABS műanyag
Hossz: állítható (58-90 cm)

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.