-63%

8 részes mérőkanál és mérőpohár készlet és ajándékutalvány

A megfelelő mennyiségű összetevő adagolása és a receptek elkészítése nagyon egyszerű lesz ezekkel a kanalakkal és csészékkel!

Elfogyott

Cikkszám: MerilniCup Kategória:

MÉRŐKANALAK ÉS MÉRŐPOHARAK A MENNYISÉG MÉRÉSÉHEZ

Ezek a mérőkanalak és csészék remek konyhai eszközök. Velük különféle összetevőket mérhetsz meg, száraz és folyékony formában egyaránt.
Nagyszerű különféle receptek elkészítéséhez, praktikus használat, a hozzávalókat pontosan számíthatja ki.

KÜLÖNBÖZŐ ÖSSZETEVŐKHÖZ

Olyan recept, amelyben nem konkrét mennyiségeket írnak, hanem kanalakat és poharakat? Semmi gond! Most gyorsan és egyszerűen megmérheted a cukrot, a lisztet, a fűszereket, a kávét, a kakaót, a tejet, az olajat … A mérőkanalak és a poharak alkalmasak száraz és nedves alapanyagokhoz. Innovatív formájúak, hosszú fogantyúval, amely minden tárolóban szépen elfér, könnyen és kényelmesen használhatók.

 

8 KÜLÖNBÖZŐ MÉRET

A csomagban 4 mérőbögrét kap (1 bögre 17,9 * 4,5 cm, 1/2 bögre 15 * 7,2 * 3,7 cm, 1/3 bögre 14,2 * 6,2 * 3,2 cm, 1/4 bögre 13,5 * 5,5 * 3 cm) és 4 mérőkanál (1 evőkanál, 1/2 evőkanál, 1 teáskanál, 1/2 ek). Türkizkék színben kapható ez a  8 részes mérőpohár és kanál készlet.

 

MINŐSÉGI, TARTÓS ANYAG

A mérőkanalak és poharak minőségi rozsdamentes acélból és műanyagból készülnek, amelyek alkalmasak az élelmiszerekkel való érintkezésre. Tartósak és alkalmasak hosszú távú használatra. Vésett mérési jelekkel a mennyiségek könnyebb adagolása érdekében. Kicsi és kényelmes méretek, egymásba rakhatók össze, így kevés helyet foglalnak el. Mosogatógépben is mosható.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.