-30%

Szappanbuborék lövő játék és ajándékutalvány

Mi lehet szórakoztatóbb, mint a szappanbuborékok? Több száz szappanbuborék egyszerre! Az automata pisztollyal olyan és annyi buborékokat fújhat, mint még soha ez előtt.

Elfogyott

Cikkszám: Mehur Kategória:

VÉGTELEN MÓKA

Nem kell többé fújnod a buborékokat, mivel több százat tudsz egyszerre létrehozni ennek a pisztolynak a segítségével. Nem számít a korod, a buborékok mindig mókásak lesznek, a gyerekeket pedig különösen le fogja nyűgözni. Használhatod bel- és kültéren egyaránt ezzel biztosítva remek szórakozást.

KÖNNYŰ HASZNÁLNI

Ez a játék rendkívül egyszerű kinézettel rendelkezik ami könnyűvé teszi a használatát gyerekek számára is. Bele kell mártani a pisztolyt a szappanba először, utána pedig a gombot megnyomva elkészíteni a sok száz buborékot. A szappan és a tálkát tartalmazza a készlet.

ÓVATOS MŰKÖDÉS

A ventilátor 3x AA 1,5 V-os elemekkel működik, és a buborékokat teljesen biztonságosan fújja, körbe rendezett 8 furaton keresztül. A fegyvernek is erős a feszessége, a buborékok pedig nagyok és dundik.

NAGYSZERŰ AJÁNDÉK ÖTLET

A szappanbuborékos játék rendkívül alkalmas ajándékként bulikra, születésnapokra vagy évfordulókra is. Függetlenül attól, hogy te magad tervezed-e a bulit rendezni, vagy szeretteid születésnapot ünnepelnek, a buborékfegyver minden parti fénypontja.

EGYÉB FUNKCIÓK

Szín: fekete
Anyaga: ABS műanyag
Elemek: 3x AA 1,5 V-os elem
(Az elemeket nem tartalmazza)

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.