-33%

MarbleMagic® öntapadó padlómatricák (5 db) és ajándékutalvány

A MarbleMagic® öntapadó padlómatricák gyors és egyszerű módja a dekoráció frissítésének. Vastag, texturált anyagból készültek, ami tartóssá, vízállóvá és karcállóvá teszi őket. Bármilyen sima, tiszta felületre felszerelhetők, speciális szerszámok vagy fugázóanyag nélkül.

Törlés

7.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.800Ft2x 6.630Ft3x 5.850Ft
Cikkszám: MarmTalne Kategóriák: , , , , ,

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

A MarbleMagic® öntapadó padlómatricákat a gyors és egyszerű felhelyezésre tervezték. Öntapadók és bármilyen sima, tiszta felületre felszerelhetők fugázó vagy speciális szerszámok nélkül.

TARTÓS ÉS VÍZÁLLÓ

Az öntapadós matricák vastag, texturált és tartós anyagból készülnek, így ellenállnak a karcolásoknak, magas hőmérsékletnek, olajnak és víznek. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így tökéletesek a ház bármely helyiségébe.

SOKOLDALÚ TERVEZÉS

A MarbleMagic® padlómatricák két különböző színben kaphatók, hogy bármilyen dekorációhoz passzoljanak. Használja sima, sík felületeken, például bútorokon, pulton, padlón vagy falon. Egyedi és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának.

GAZDASÁGOS MEGOLDÁS

Az öntapadó padlómatricák megfizethető megoldást jelentenek otthona felújításához. Kiváló alternatívát jelentenek a drága csempéknek vagy más padlóanyagoknak. A darabokat saját maga is levághatja, hogy illeszkedjen a helyéhez.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: PVC
Minta: márvány
Szín: fekete/fehér
Méretek: 30 x 30 cm
Mennyiség: 5 db

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.