-48%

Férfi póló az alakformáláshoz és ajándékutalvány

★★   574 elégedett vásárló

Az izzadást elősegítő sportpólóval még gyorsabban eljut a kívánt alakhoz. Teljesen észrevehetetlen és kényelmes viselet. Ruházat alatt is viselheti.

Törlés

8.700Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.700Ft2x 7.400Ft3x 6.530Ft
Cikkszám: MAJpotM Kategóriák: , ,

FORMÁLJA ALAKJÁT

A testformálás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony. A póló olyan anyagokból készül, amelyek felgyorsítják az izzadást és a zsírvesztést a hason, a csípőn és a háton. Ruházat alatt is viselheti mindennapi feladatok során vagy a munkahelyen.

KÉNYELMES VISELET

A pólót úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a testéhez, és nem akadályozza a testmozgást, mivel rugalmas és könnyen viselhető. Más ruhák alatt is viselheti, és ezzel egyidejűleg vigyázhat az izzadásra is. A minőségi anyag miatt a póló nem nedves és megőrzi a szárazság érzetét, miközben nem bocsát ki kellemetlen szagot.

VISZLÁT, KILÓK

A póló tökéletesen illeszkedik a figurához, és ugyanakkor formálja is. De ez még nem minden. A szövet serkenti a testhőt, így a fizikai tevékenységek során még jobban izzad, és gyorsabban adja le a nem kívánt kilogrammokat.

KEDVEZZEN A TESTÉNEK

A póló két rétegből áll. Belül a hőpolimer szövet fokozza az izzadtságot, míg a külső ing formázásra készült és tökéletesen illeszkedik az alakjához.

TECHNIKAI LEÍRÁS

Anyag: 92% Polyester, 8% Spandex
Mosás: mosógép

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.