-43%

LED teleszkópos mágneses rúd

  • Erős mágnes (legfeljebb 4,5kg)
  • Teleszkópos rúd (19-69cm)
  • Beépített LED fény a jobb láthatóság érdekében
MEGTAKARÍTÁS: 5.300Ft (43%)

Készleten (utánrendelhető)

7.100Ft + ingynes szállítás

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.100Ft2x 6.035Ft3x 5.325Ft
Cikkszám: MagLuc Kategória:

FELEJTSD EL AZ ELHAGYOTT CSAVAROKAT, SZÖGEKET ÉS KULCSOKAT

Mostantól nagyon egyszerűen és gyorsan szedheted fel a szétszórt szögeket, csavarokat, anyákat a padlóról, vagy olyan kulcsokat találhatsz meg, amelyek keskeny, nehezen hozzáférhető helyre esnek. A mágneses teleszkópos rúd nagyon hasznos, és felfogja az összes fémtárgyat.

 

ERŐS MÁGNES

Teleszkópos rúd mágnessel, amelynek teherbírása legfeljebb 4,5 kg. A bot segítségével nagyon sok fémtárgyat (például villáskulcs, szög, szerszám, anya, csavar) vehetsz fel vagy találhatsz meg. A mágneses rúd multifunkcionális és alkalmas otthoni, ipari felhasználásra, akár garázsban is hasznát veheted …


TELESZKÓPOS RÚD

A rúd állítható fogantyúval rendelkezik, 19 és 69 cm között nyújtható. A rúd fogantyúja ergonómikus kialakítású, kényelmesen fogható és szilárd. A keskeny forma és a hosszú kihúzható fogantyú miatt a rúddal a nehezen elérhető helyeket is elérheted.


BEÉPÍTETT LED-FÉNY

A teleszkópos rúd egy kicsi beépített LED-lámpával is rendelkezik, amely sötét helyen jó láthatóságot biztosít. A teleszkópban található LED-es lámpák segítségével jól áttekintheti a munkaterületet, és szabad a szabad keze, mivel nincs szükség a lámpa fogására.