-63%

LED teleszkópos mágneses rúd és ajándékutalvány

  • Erős mágnes (legfeljebb 4,5kg)
  • Teleszkópos rúd (19-69cm)
  • Beépített LED fény a jobb láthatóság érdekében
MEGTAKARÍTÁS: 8.100Ft (63%)

Készleten

4.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 4.800Ft2x 4.080Ft3x 3.600Ft
Cikkszám: MagLuc Kategóriák: , ,

FELEJTSD EL AZ ELHAGYOTT CSAVAROKAT, SZÖGEKET ÉS KULCSOKAT

Mostantól nagyon egyszerűen és gyorsan szedheted fel a szétszórt szögeket, csavarokat, anyákat a padlóról, vagy olyan kulcsokat találhatsz meg, amelyek keskeny, nehezen hozzáférhető helyre esnek. A mágneses teleszkópos rúd nagyon hasznos, és felfogja az összes fémtárgyat.

 

ERŐS MÁGNES

Teleszkópos rúd mágnessel, amelynek teherbírása legfeljebb 4,5 kg. A bot segítségével nagyon sok fémtárgyat (például villáskulcs, szög, szerszám, anya, csavar) vehetsz fel vagy találhatsz meg. A mágneses rúd multifunkcionális és alkalmas otthoni, ipari felhasználásra, akár garázsban is hasznát veheted …


TELESZKÓPOS RÚD

A rúd állítható fogantyúval rendelkezik, 19 és 69 cm között nyújtható. A rúd fogantyúja ergonómikus kialakítású, kényelmesen fogható és szilárd. A keskeny forma és a hosszú kihúzható fogantyú miatt a rúddal a nehezen elérhető helyeket is elérheted.


BEÉPÍTETT LED-FÉNY

A teleszkópos rúd egy kicsi beépített LED-lámpával is rendelkezik, amely sötét helyen jó láthatóságot biztosít. A teleszkópban található LED-es lámpák segítségével jól áttekintheti a munkaterületet, és szabad a szabad keze, mivel nincs szükség a lámpa fogására.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.