-46%

Mágneses kirakós gyerekeknek – Téli mese (68 db) és ajándékutalvány

Motorikus készségeket fejlesztő, gondolkodásra serkentő, elsősorban a gyermeket ellazító játékkészlet. Akár 54 darab mágneses matrica és 14 további kártya ötletekhez egy csomagban.

MEGTAKARÍTÁS: 6.800Ft (46%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.100Ft2x 6.890Ft3x 6.080Ft
Cikkszám: MagBook Kategóriák: , , ,

👉 KÉSZÍTS TÉLI MESÉT

Télen a gyerekek alig várják a havat, a karácsonyfát és az ajándékokat. Ez a rejtvénycsomag téli csodaországot varázsol nekik, amikor csak akarják. A hóember varázslatos képei, a mesefigurák, a természet, a Mikulás és még sokan mások azonnal rabul ejtik őket.

👉 HOGYAN MŰKÖDIK

A kirakó egy könyv formájában készül, amely nyílik és záródik. A gyerekek egyedi darabokat adnak a borítóhoz (amelynek beépített mágneses talpa van), és egymásra rakják a kiválasztott karaktereket. A mellékelt 14 kártya ötleteivel inspirálódhatnak is. A borítón összecsukható mágneses darabok száma összesen 54. Biztosan soha nem fogy ki az ötletekből és a lehetőségekből a különböző téli mesékhez!

👉 A GYERMEKEK MOTOROS KÉPESSÉGEKET FEJLESZTI

Ha szeretnéd, hogy gyermeked játék közben fejleszthesse képességeit, ez a kirakós játék telitalálat! Nemcsak kipihentnek érzi magát, de fejleszti finommotorikáját és fejleszti a logikus gondolkodást. Engedje meg neki, hogy átadja magát a kreativitásnak és hogy egy téli tündérmesére lelhessen.

👉 ÖSSZEHOZZA A CSALÁDOT

Nem csak a gyerekek, az egész család élvezni fogja a kirakóst. Büszke leszel a kész képre, és szívesen gondolsz az új lehetőségre.

👉 A LEGJOBB AJÁNDÉK

Ezzel a játékkészlettel nem tévedhetsz. Igazán egyedi ajándék az ünnepekre, mely örökre a gyermek emlékezetében marad!

A kirakós 26 cm magas és 19 cm széles, és 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.