-28%

Intelligens LED ünnepi fények és ajándékutalvány

Varázslatos és romantikus légkört teremtenek, bárhová is helyezi őket. A fények színét és a kísérő zenét a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül szabályozhatja.

MEGTAKARÍTÁS: 4.000Ft (28%)

Készleten (utánrendelhető)

10.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.500Ft2x 8.930Ft3x 7.880Ft
Cikkszám: LucGlas Kategóriák: , ,

AHOGY TE AKAROD

Az alkalmazás használata ezeknek a varázslámpáknak a vezérléséhez okosabb és kényelmesebb, mint egy hagyományos távirányító. 29 dinamikus mód és az opció csodálatos élményt nyújt. A színt, a sebességet és a fényerőt személyre szabhatja igényeinek megfelelően.

Természetesen beállíthatja azt is, hogy a LED-es lámpák az alkalmazásba betöltött kedvenc zenéinek ritmusára világítsanak (a termékhez QR-kód van rendelve, amelyen keresztül könnyedén letöltheti az alkalmazást).

MEMÓRIA ÉS IDŐZÍTŐ

Az alkalmazás lámpái több időmód beállítását is lehetővé teszik az automatikus be- vagy kikapcsoláshoz egy adott időpontban. Rendelkeznek egyedi memóriafunkcióval is, amely automatikusan menti az utoljára beállított módot, így nem kell minden nap visszaállítani az üzemmódot.

A KARÁCSONYFA MESESZERŰ LESZ

Tökéletesen illeszkednek a hálószobába, a nappaliba, a karácsonyfához, a teraszra, az erkélyre, a lépcsőre vagy más alkalmakra, például születésnapra, esküvőre stb. Igazán csodálatos, romantikus légkört fognak teremteni.

VÍZÁLLÓ

Az intelligens LED-es lámpák vízállóak (IP65), ami biztosítja a normál működést még víz alatt is. De az USB bemeneti kábel nem vízálló, ezért védje a vízzel való érintkezéstől.

Az USB töltőkábel mellékelve van, egyszerűen töltheti számítógépen, hálózati adapterrel vagy normál töltővel.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: műanyag

Hossz: 5 m

Egy mobiltelefon egyszerre több lámpakészletet is működtethet (legfeljebb 4).

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed
„Intelligens LED ünnepi fények” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük