-22%

Mágikus LED rajzfény és ajándékutalvány

Mágikus LED fény, amellyel gyorsan és egyszerűen készítheti el rajzait.

Elfogyott

Cikkszám: LucA5 Kategória:NAGY RAJZTÁBLA

A LED-es lámpával ellátott varázslatos rajztábla többcélú, felhasználható különféle vázlatokhoz, képek készítéséhez, rajzok másolásához.
Nagyon praktikus és könnyen használható. Remek eszköz bárkinek, aki szeret rajzolni és alkotni, akár gyerekeknek, akár felnőtteknek.

KÉSZITSEN RAJZMÁSOLATOKAT

Ezzel a táblával történő rajzolás sokkal könnyebbé és gyorsabbá, valamint szórakoztatóbbá válik. Pár perc alatt elkészítheti bármely rajz teljes másolatát. Kezdje el létrehozni és másolja át rajzot a táblára. A tábla A5 méretű, akárcsak a rajzpapír.

 

3 FÉNYMÓD, USB TÖLTÉS

A rajztábla 3 fényerő-üzemmóddal rendelkezik, érintőkapcsolóval, könnyen be- és kikapcsolható. Tartsa nyomva a kapcsolót, amíg el nem éri a kívánt ideális fényerőt. A világítás tökéletes és villódzásmentes a szem védelme érdekében. Töltse meg a rajzlapot a mellékelt USB-kábellel.

Akár sötétben is használható, hiszen a tábla 3 különböző megvilágítási módban világít.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.