-72%

Állítható PC támasz – LAPFOL® és ajándékutalvány

  • Korrigálja a testtartást
  • Hatékonyan enyhíti a rossz testtartás okozta fájdalmakat
  • Javítja a szem fáradtságát
  • Alkalmas szinte minden laptop, tablet, Kindle modellhez
  • Elkerülheti a laptop túlmelegedését
  • Nagyon könnyű, könnyen tárolható és hordozható

Elfogyott

Cikkszám: LepStoj Kategória:

HORDOZHATÓ TERVEZÉS

Ez a támaszték laptopokhoz használható, és lehetővé teszi a könnyű mozgathatóságot és kényelmet.
Ergonomikusan megtervezett kialakítás, amely támogatja az edzést és a munkatapasztalatot, javítja a láthatóságot és módosítja a testtartást.

UNIVERZÁLIS TÁMASZTÉK

Ez a támaszték szinte minden modellhez és méretéhez igazodik a 10-17,3 év közötti laptopokhoz, mint például a MacBook Air / Pro, a ThinkPad, a Surface, a Chromebook, az iPad Pro, a HP, a Lenovo, a Sony, a Dell stb.

A LÁTHATÓSÁG JAVÍTÁSA

Az állítható laptopállvány lehetővé teszi, hogy a notebookot 2,15 “magasságról 6” magasságra emelje a tökéletes láthatóság érdekében.
A kívánt magasság beállításával segít a helyes testtartásban, valamint csökkenti a hátfájást, a nyakmerevséget, a csuklófájdalmat és a szem megerőltetését.

HŐLEADÁS

A laptop állvány kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, az előre dőlésszög és a nyitott kialakítás nagyobb szellőzést és nagyobb légáramlást biztosít a számítógép hűtéséhez működés közben, anélkül, hogy egyszerűen le kellene vennie az asztalról.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Anyag: Alumínium ötvözet
Szín: Fémes ezüst
minden 10-17,3 hüvelykes készülékhez használható

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.