-26%

FitCurve® varrás nélküli leggings és ajándékutalvány

Úgy tervezték, hogy kiemelje az idomokat és optimális kényelmet nyújtson minden edzés során. Az izzadságelvezető és gyorsan száradó technológiának köszönhetően minden évszakban és minden tevékenységhez tökéletes. Érezze magát magabiztosnak és stílusosnak az elegáns és mesés FitCurve® harisnyanadrágban.

Törlés

9.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.900Ft2x 8.420Ft3x 7.430Ft
Cikkszám: LegSivRit Kategóriák: , ,

FORMÁLJA AZ ALAKJÁT

A FitCurve® varrás nélküli leggingst úgy tervezték, hogy kifejezzék az idomokat és mesés alakot adjanak. A megfelelő mennyiségű kompresszióval lehetővé teszi, hogy formálja a testét és megemelje a fenekét, ami azt is lehetővé teszi, hogy bármilyen tevékenység során kényelmesen mozogjon.

DIVATOS ÉS KÉNYELMES

A rendkívül puha és bőrbarát anyag nemcsak kényelmes, hanem stílusos is. Tökéletes bármilyen edzéshez, a jógától a futásig, a tánctól a pilatesig vagy mindennapi használatra.

EGYEDI MEGJELENÉS

A háromdimenziós és varrásmentes kialakítás optimális tartást és maximális kényelmet biztosít, mozgás közbeni korlátozás és kényelmetlenség nélkül. A magas és kényelmes derékpánt extra haskontrollt biztosít a sima megjelenés és a tökéletes alak érdekében.

LÉLEGZŐ ANYAG

A gyorsan száradó és légáteresztő anyagnak köszönhetően ez a nadrág minden évszakban tökéletes, hűvös és száraz marad az intenzív edzések során. Alkalmas minden tevékenységhez, az edzéstől a mindennapokig.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: Nylon, Spandex
Szín: Fekete / Szürke
Méret: S/M/L/XL
Mennyiség: 1 db

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.