-28%

PeachFit® Leggings a fenék felemeléséhez és ajándékutalvány

Fedezze fel a PeachFit varrás nélküli leggingsünket fenékemeléssel és haskontrollal. Légáteresztő, nedvességelvezető és cellulitellenes anyagból készült, tökéletesen tapad a testhez a teljes kényelem érdekében a fizikai aktivitás során.

Törlés

9.300Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.300Ft2x 7.910Ft3x 6.980Ft
Cikkszám: LegSeam Kategóriák: , ,

FENÉKEMELÉS

Fedje fel gömbölyűségét a fodros hatású tornatermi leggingsünkkel. A hátsó varrás és a kontrasztos kontúrvonalak kiemelik az alakot, a fodros kialakítás pedig megemeli az alját.

VARRAT NÉLKÜLI MAGAS DERÉKRÉSZ

Varrás nélküli, magas derekú jóganadrág haskontrollal. A bordázott derékpánt tartást nyújt, míg a cellulitellenes anyag simítja és formálja a testet. Guggolásálló, tökéletes jógához és edzéshez.

LÉLEGZŐ, NEDVESSÉGELVEZETŐ ANYAG

A varrás nélküli PeachFit leggings megemeli a feneket. Puha, lélegző anyag négyirányú sztreccsel és matt szövéssel. Nem csúszik, nem gyűrődik és teljes mozgásszabadságot biztosít.

TÖKÉLETES MINDEN ALKALOMRA

Akár edzőterembe mész, akár ügyeket intézel, vagy csak otthon pihensz, a PeachFit Seamless Butt Lifting Leggings tökéletes minden alkalomra. Sokoldalú kialakításuknak és kényelmes szabásuknak köszönhetően soha nem akarod majd levenni őket!

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: nylon, spandex
Szín: fekete, szürke, rózsaszín
Méret: S/M/L/XL
Mennyiség: 1 db

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.