-26%

FlexFit® varrás nélküli nadrág és ajándékutalvány

Úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak a legkeményebb edzéseknek is, és megőrizzék a csúcsteljesítményt, miközben stílusosan nézzen ki. Légáteresztő és izzadságelvezető anyaga miatt ez a harisnyanadrág kötelező darab a ruhatáradban.

Törlés

10.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.900Ft2x 9.270Ft3x 8.180Ft
Cikkszám: LegHi Kategóriák: , ,

MOZOGJ KÖNNYEDÉN

FlexFit varrás nélküli nadrágokat úgy terveztük, hogy veled együtt mozogjon, így maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít edzés közben. Mondjon búcsút az Önt korlátozó leggingseknek, és tapasztalja meg a zökkenőmentes edzést.

A TELJESÍTMÉNY ÉS A STÍLUS TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓJA

A szuper selymes, izzadságelvezető anyag nemcsak funkcionális, hanem modern is. A derékpántja még a legintenzívebb edzések során is a helyén marad, így ez a harisnyanadrág a teljesítmény és a stílus tökéletes kombinációja.

 

ÉREZD MAGAD ERŐSNEK

Adj erőt magadnak a FlexFit varrásmentes nadrágokal. A magas derekú kialakítás illeszkedik az alakjához, míg a varrásmentes kialakítás a magabiztosság és a megállíthatatlanság érzését adja.

 

LEGGINGS MINDEN TÍPUSÚ EDZÉSHEZ

Bármilyen edzésre is készülsz, a varrás nélküli, popsit kiemelő harisnyanadrágunk kötelező darab a ruhatáradban.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: nylon, spandex
Szín: fekete, rózsaszín
Méret: S/M/L/XL
Mennyiség: 1 db

Javasoljuk, hogy az optimális illeszkedés érdekében válasszon egy mérettel kisebbet a normál méreténél.

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.