-35%

Színes LED hajgumi RAINBOWN® és ajándékutalvány

Légy merész, és fogd össze a hajad az új, “must have” RAINBOWN® világító hajgumival.

MEGTAKARÍTÁS: 4.000Ft (35%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.400Ft2x 6.290Ft3x 5.550Ft
Cikkszám: LedScr Kategóriák: , , , , ,

LENYŰGÖZŐ ÉS FELTŰNŐ

Ez a “must have” hajgumi kicsi, gyönyörű, színes LED-lámpákból áll, amelyek bekapcsolva színes fényt bocsátanak ki, így kitűnhetsz a tömegből!

KÜLÖNBÖZŐ LED SZÍNEK

A beépített LED lámpák bekapcsoláskor különböző színeket bocsátanak ki, így sötétben is láthatóvá válnak. Legyél elbűvölő és merész, és vonzd magadra a figyelmet.

PUHA ANYAG

Puha és kényelmes anyagból készült, amely rugalmas, rugalmas és tartós. Így jól rögzíti a hajat és nem károsítja azt.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁS

Különféle alkalmakra használhatod, a mindennapi viselettől kezdve a különféle bulikig, ünnepségekig, karácsonyig, újévig, karneválig, halloweenig, barátokkal való lógáshoz vagy egyszerűen csak a zuhanyozás előtti haj feltűzésére.

LEPD MEG VELE BARÁTAIDAT

A LED gumiszalag egyedi ajándék minden nőnek, a legkisebbeknek és az idősebbeknek egyaránt. Lepd meg őket egy csillogó ajándékkal, és csalj mosolyt az arcukra.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Használata: A hajgumiban egy négy funkciós gomb található. Az első megnyomásnál gyorsan, a másodiknál ​​lassan villog, ha a harmadikat, akkor csak fényt bocsát ki (nem villog), a negyedik megnyomásra pedig kialszanak a lámpák.
Anyaga: elasztán és poliészter
Szín: fehér
A csomag tartalma: 1 db színes LED hajgumi

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.