-25%

Dekoratív fények – függöny 3x3m

(Átlagos értékelés)

A világos függönyök romantikus hangulatot teremtenek, és tökéletesek, esküvőre, születésnapra, partira, családra, teraszra, ablakra, kertre, étkezőre és bevásárlóközpontra.

MEGTAKARÍTÁS: 3.500Ft (25%)

Készleten (utánrendelhető)

10.700Ft + ingynes szállítás

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.700Ft2x 9.095Ft3x 8.025Ft
Cikkszám: zavesa3m Kategóriák: ,

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

Gyönyörű díszlámpák, amelyekkel díszítheti a teraszt, házat, kertet, erkélyeket, üzleti helyiségeket, középületeket, esküvők, partik, piknikek remek dekorációja… Kellemes romantikus légkört teremtenek, színesítik a hosszú nyári estéket. Alkalmasak beltéri és kültéri használatra is.

8 VILÁGÍTÁSI MÓD

8 megvilágítási mód van (1. normál módban. 2. hullámváltozás. 3. folyamatos változás. 4. villódzásváltás. 5. lassú vakuváltás. 6. fényerőváltozás. 7. álomváltozás. 8. gyors vakuváltás,). A különféle fényhatásokat a forgatógomb vezérli.

FÜGGŐFÉNYEK

3×3 méter / 9,84 láb x 9,84 láb, 3 méteres extra hosszú tápkábellel, amely elég hosszú ahhoz, hogy ablakokon, ágyakon, lépcsőkön, függönyökön vagy a mennyezethez rögzítve lógjon, pavilon tetőn, parti területen, előtetőn stb.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Ez a dekoratív fényfüzér rézhuzalból készül, szigetelő bevonattal. A passzív hűtőrendszer véd a véletlen égési sérülések és sérülések ellen, a LED-es lámpa chipje, a nagy fényerő, a hideg fényforrás.

Értékelések


  Dekoratív fények - függöny 3x3m photo review
  Viktor
  Szép! :)
  Dekoratív fények - függöny 3x3m photo review
  Gabor
  Ajánlom a vásárlást!
  Dekoratív fények - függöny 3x3m photo review
  Olga
  Nagyon elégedett!:))
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük