-41%

Mikroszálas konyharuha (10 db) és ajándékutalvány

A mikroszálas konyharuhák tökéletesek a konyha tisztításához. Vastag textúrájukkal és jól felszívódó képességükkel karcolás nélkül távolítják el a szennyeződéseket és az olajat.

MEGTAKARÍTÁS: 4.700Ft (41%)

Engedélyezett utánrendelésre

6.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 6.800Ft2x 5.780Ft3x 5.100Ft
Cikkszám: KuhKrpe Kategóriák: , ,

TÖKÉLETES TISZTÍTÁS

A mikroszálas konyharuhák kiváló csíkmentes tisztítást kínálnak nedvszívó képességüknek és vastag textúrájuknak köszönhetően.

TARTÓS MINŐSÉG

A tartós minőséget a mikroszálas konyharuhák ellenálló képessége garantálja, melyek többször moshatók és újra felhasználhatók.

KIVÁLÓ NEDVSZÍVÓ KÉPESSÉG

A mikroszálas konyharuhák kivételes nedvszívó képessége lehetővé teszi a szennyeződések és olajok gyors és hatékony eltávolítását, így tökéletesek a napi tisztításhoz.

IDEÁLIS TAPADÁSMENTES BEVONATOKHOZ

A mikroszálas konyharuha ideális választás tapadásmentes edényekhez, edényekhez, mivel nem karcolja meg a felületet, és hatékony tisztítást biztosít anélkül, hogy csíkokat hagyna.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Méretek: 25×25 cm
Alkalmas: mosogatás, mosogatás után pulttisztítás
Előnyök: Olajmentes, szöszmentes, könnyen tisztítható
Jellemzők: Igazán jó minőségű, jó segítő az életben.
Korall gyapjú anyag, puha és kényelmes, nem könnyen fakul és hajhullás.
Erős vízfelvétel, nincs vízmaradvány.
Nedves és száraz kettős használat, gyorsan eltávolítja a foltokat és szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná a berendezést.
A csomag tartalma: 10 db

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.