-72%

Elektromos haj- és szakállfésű – ANLAN® és ajándékutalvány

 

Professzionális kiegészítő férfi szakállfésüléshez és hajformázáshoz

Elfogyott

Cikkszám: KrtM Kategória:

MULTIFUNKCIÓS KEFE

Ez nem csak egy kefe, hanem egy elektromos fésű is a haj kiegyenesítésére és egyben tökéletes a férfi szakáll fésülésére is. Segít a férfiaknak kiegyenesíteni vagy megszelídíteni a szakállukat, hogy illeszkedjen az Ön stílusához.

 

GYORS FŰTÉS

Ez a szakállegyenesítő fésű, amely fejlett PTC fűtési technológiát használ a gyorsabb felmelegedés érdekében, lehetővé teszi a haj és a szakáll formázását egy perc alatt. Csökkenti a töredezett hajvégeket, miközben elősegíti a fürtök kisimítását, valamint a haj és a szakáll újraformázását. Ez a kefe lesz a legjobb partner haja és szakálla stílusának megőrzésében.

KÖNNYŰ ÉS PRAKTIKUS KEFE

Ez a szakáll- és hajkefe feszültsége 110 V és 200 V között van, súlya pedig mindössze 360 ​​g. A kábelt 360°-ban elforgathatja, így igazán egyszerű a használata. Ez egy nagyszerű borotválkozó vagy hajvasaló, amelyet akár útközben is magával vihet.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: arany-fekete
Teljesítmény: 32-35W
Feszültség: 110-200V

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.