-25%

Gyermeksátor 3 az 1-ben – KidsTent és ajándékutalvány

Nagyszerű sátor gyerekeknek, amelyben sok időt töltenek játékkal és motorikus készségek fejlesztésével.

 

MEGTAKARÍTÁS: 5.900Ft (25%)

17.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 17.800Ft2x 15.130Ft3x 13.350Ft
Cikkszám: KidTent Kategória:

TÖKÉLETES SZÓRAKOZÁS GYERMEKEKNEK

Fantasztikus minden tevékenységhez, például társasjátékokhoz, kedvenc játékokkal való játékhoz, különféle mesék hallgatásához, de szunyókálás közben is használható. A mesebeli ellenállhatatlan megjelenésüknek köszönhetően gyermekei motivációt kapnak arra, hogy órákat és órákat töltsenek játékkal ebben a sátorban, fejlesztve kreativitásukat.

HÁROM RÉSZES ÖSSZEHAJTÓ KIVITELEZÉS

A szett egy házból, egy alagútból és egy kosaras medencéből áll, a készletben egyszerre minden, vagy minden elem külön is használható. A sátor nagyon könnyen összeszerelhető (push up rendszer), mozgatható, karbantartható. Néhány perc alatt összerakható, mert nincs szükség szerszámra a felállításához.

100%-BAN BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

A KidsTent sátor poliészterből készült, amely 100%-ban gyermekek számára biztonságos, mérgező anyagok és éles sarkok nélkül készült. Gyermekei számára is biztonságot nyújt játék közben, oldalhálókat tartalmaz, ami nagyban megkönnyíti a szülők babázását.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: 100% Poliészter
Méret: 300*120*90cm
Csomag tartalma: 1x sátor, 1x alagút, 1x medence kosárral
Alkalmas 6 hónaposnál idősebb gyermekek számára

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.