-30%

UGRÁLÓ RÚD GYŰRŰVEL és ajándékutalvány

A tökéletes módja annak, hogy gyermekét kirobbantsa a kanapéról, és szórakoztató gyakorlatokkal ösztönözze őket a fizikai aktivitásra! A játék szuper a felesleges energiák letornázásához, próbálja meg minél többször átugrani a kereket, hogy felgyúljanak a szivárvány fényei!

Törlés

8.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.100Ft2x 6.890Ft3x 6.080Ft
Cikkszám: JumpBall Kategóriák: , ,

SZÓRAKOZZ AZ EGÉSZ CSALÁDDAL

Növelje fizikai aktivitását vagy merítse le gyermeke energiáját, az ugráló játék minden korosztály számára kiváló! Ösztönözze a fizikai aktivitást, és szervezzen családi versenyt arról, hogy ki tudja a legtöbbet kihagyni a forgó kereket.

 

SZIVÁRVÁNY SZÍNEKBEN VILLOG

Minden sikeres ugrással a kerék belsejében lévő LED-ek is kigyulladnak, és vonzó szivárvány színekben világítanak. A lámpáknak nincs szükségük elemre vagy újratöltésre, minél sikeresebben hagyja ki a kereket, annál jobban világít!

BIZTONSÁGOS ÉS MINŐSÉGI ANYAG

A gyűrű, amelyet a lábára helyez, párnázott, és nem fogja felsérteni egy sikertelen ugrás esetén, így a játék gyermekek számára is megfelelő és biztonságos. Az anyag tartós PVC, nem mérgező, szagtalan és természetbarát.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyag: PVC
Gyűrű szélessége: kb. 17 cm
Rúd hossza: kb. 65 cm
Szín: piros, sárga, zöld, kék, rózsaszín

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.