-37%

Hajformázó kefe 4 az 1-ben és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

A forrólevegős kefe a hajcsavarók, hajszárítók, fésűk és hajvasalók tökéletes kombinációja egy eszközben. Végre meglesz a frizura, ahogy elképzelted!

Elfogyott

Cikkszám: HairDry Kategóriák: , , , ,

PONTOSAN AHOGY SZERETNÉD

Ez a hajformázó kefe azért készült, hogy elegánsabbá és rendezettebbé tegye a hajad, valamint növelje annak dússágát. Egyszerre szárítja és formálja a hajat (minden típusra alkalmas). Egyszerűen formáld meg frizuráját pontosan úgy, ahogy elképzelted egyetlen mozdulattal!

KÖNNYŰ ÉS GYORS HASZNÁLAT

Az 1000 W teljesítmény lehetővé teszi a kefe egyenletes és gyors hevítését, ami sok időt takarít meg. LED világítással rendelkezik, és 3 hőmérsékleti szinttel szabályozható a különböző hajformákhoz és frizurákhoz; magas hőmérséklet vastagabb hajhoz és alacsonyabb melegítési hőmérséklet vékonyabb hajhoz.

A kefe egyedülálló ovális kialakítása lehetővé teszi a haj simítását, míg a kerek szélek csodálatos volument hoznak létre.


NEGATÍV IONTECHNOLÓGIA

A fejlett negatív ion technológia sokkal több hajápolást tesz lehetővé szárításkor. Segít megőrizni a hidratáltságot és jelentősen csökkenti a haj károsodását, összehasonlítva a hagyományos szárítókkal.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1. Mosás után töröld le a felesleges vizet a hajról egy törülközővel.

2. Szedd szét a hajad több kisebb részre majd kezd el szárítani őket.

3. Szárításhoz és kiegyenesítéshez tedd a hajkefét a haj alá a hajtő közelében

4. A göndörítés és a dússág érdekében tedd a hajat a kefe ívelt szélére, tartsd 2-3 másodpercig, majd forgasd el a fésűt.

 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Teljesítmény: 1000 W
Feszültség: 110 V
Szárítási hőmérséklet: 60 ℃ -120 ℃

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  Hajformázó kefe 4 az 1-ben photo review
  Anna
  Jó minőségű ;).
  Hajformázó kefe 4 az 1-ben photo review
  Caroline
  A haja lehet egyenes vagy hullámos.
  Hajformázó kefe 4 az 1-ben photo review
  Alexandra
  Ajánlom ;).
Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük