-34%

Hajgumi MessyBun (1+1 INGYEN)

A MessyBun nagyszerű választás mindazoknak, akik szeretik a dússágot! Gumiszalaggal a konty ismét hibátlan lesz, és a frizurád is tökéletes lesz!

Törlés

7.300Ft + ingynes szállítás

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.300Ft2x 6.205Ft3x 5.475Ft
Cikkszám: HairBun Kategóriák: ,

FORMA, TELJES DÚSSÁG

Kevésnek érzed a hajad teltségét? Van megoldásunk! A MessyBun gumi dússágot ad a hajadnak, megemeli és tökéletes formát ad a frizurádnak. A szintetikus hajú gumi nagyszerű választás, ha természetes hatású dússágot szeretnél. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban illeszkedik a hajához!

TERMÉSZETES MEGJELENÉS

A szintetikus haj tökéletesen illeszkedik a természetes hajhoz, és feldobja a frizurát. Senki sem veszi észre, hogy ez nem az igazi hajad! Három különböző szín áll rendelkezésre; szőke, fekete és barna, hogy a frizurádhoz olyan gumit válassz, amely a legjobban illeszkedik a haj színéhez és textúrájához.

ÁLLÍTHATÓ GUMI

Függetlenül az aktuális volumentől vagy hajszerkezettől, a hajgumi mindig beállítódik. Ez egy hevederből áll, amely nagyon nyújtható. A frizurája azonban bármilyen tevékenységtől függetlenül könnyen hibátlan marad.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A gumi haj nagyon könnyen mosható. A természetes hajhoz hasonlóan mosd meg samponnal, ezt követően mosd le víz alatt, majd szárítsd meg. A gumiszalag és a haj integritása nem fog elveszni mosással.

TULAJDONSÁGOK

Anyaga: Magas hőmérsékletnek ellenálló szintetikus szálak
Szín: 3 különböző árnyalat (szőke, fekete, barna)
Súly: 35-40g