-27%

Baby Groot virágcserép és ajándékutalvány

Az aranyos Baby Groot edény egyedülálló kiegészítője minden olyan helynek, amelyben nincsenek érdekes és színes növénycserepek. Tolltartóként is használható!

Elfogyott

Cikkszám: Groot Kategória:

A LEGHASZNOSABB CSERÉP

Az edényt a szép Baby Groot után tervezték, amelynek megjelenése és formája illeszkedik a színes virágokhoz. Alkalmas mindenféle asztali növényhez, és a zöld sarkod még inkább megelevenedik a Groot segítségével.

TÖBBCÉLÚ

A növényi edény nemcsak kedvenc kaktuszaidnak és virágaidnak ad otthont, hanem tolltartóként vagy egyszerűen dekorációs termékként is használható. Az edény mindig díszíti és kiemeli a teret, függetlenül attól, hogy hol helyezed el!

TÖKÉLETES MEGJELENÉS

A Baby Groot edény alján van egy kis lyuk, amely lehetővé teszi a víz leeresztését. Ez lehetővé teszi, hogy az edényt ültetésre használd, és maga a lyuk nem befolyásolja az edény megjelenését, mivel rejtve van.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Az edény kiváló minőségű PVC anyagból készült, amely környezetbarát, de ugyanakkor nem mérgező és biztonságos. Tartós anyaga miatt sokáig bírja.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Anyaga: PVC
Mérete: kb. 14 cm
Az edény mélysége: kb. 9 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.