-27%

Építőipari játékok gyerekeknek és ajándékutalvány

  • Teremtés és szórakozás
  • Könnyen összeszerelhető
  • Serkenti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Hozzon létre házat, kastélyt, sátrat, alagutat…

Elfogyott

Cikkszám: Grad Kategória:
JÁTÉKÉPÍTÉS GYERMEKEKNEK

51 rudat, 36 labdát tartalmaz. A rudak élénkzöldek, a gyöngyök színesek.

A Varázskészítő készlet lehetővé teszi gyermekei számára, hogy különféle formákban és méretekben építsenek! Az építőkészlet könnyen használható. Helyezze a rudat a labdán lévő lyukba, és kezdje el építeni a formákat. A rudak és golyók minőségi műanyagból készülnek, tartósak és hosszú élettartamúak.


TEREMTÉS ÉS SZÓRAKOZÁS

Ezzel a játékkal gyermekei szórakozni fognak különféle formák létrehozásában és építésében. Építhetnek házakat, sátrakat, rakétákat, kastélyokat, alagutakat, kalózhajókat, búvóhelyeket… A házhoz vagy a kastélyépülethez is rakhat egy lapot, hogy rejtettebbek legyenek a gyerekek és kezdődjön az igazi móka!

 


ÖSZTÖNZI A KREATIVITÁST

Innovatív játék, 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára. Ezzel a játékkal a gyerekek megtanulják megoldani a problémákat,
fejlesztik a kreativitást, formákat, házakat, szerkezeteket terveznek és építenek… Az építőkészlet ajándéknak is alkalmas
egy gyerek születésnapja. Hagyja, hogy gyermekei alkossanak és szórakozzanak.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.