-34%

Többcélú geometriai vonalzó (2 db) – GeoRul™ és ajándékutalvány

Egy innovatív vonalzó, amely mindenféle vonalzót tartalmaz minden igényhez, mostantól gyorsan és pontosan rajzolhat kreatív mintákat vagy vázlatokat.

MEGTAKARÍTÁS: 4.800Ft (34%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.500Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.500Ft2x 8.080Ft3x 7.130Ft
Cikkszám: GeoRul Kategória:

VONALZÓ MINDEN IGÉNYRE

Sablonok segítségével tetszőleges grafikonokat, mintákat rajzolhatunk, az egyszerűtől a legbonyolultabbig, a vonalzó felső része forgatható, ami biztosítja a pontos rajzolást. Legyen Ön művész, diák, tervező, technikus – a vonalzó nagyszerű eszköz tanulmányaihoz vagy munkájához.

MINDEN TÍPUSÚ VONALZÓ EGYBEN

A GeoRul™ vonalzó lehetővé teszi összetett geometriai formák és rajzok elkészítését. Mindenféle vonalzót tartalmaz, amire bármilyen projektjéhez szüksége van, geometriai formákat és köröket rajzolhat, szögeket mérhet és még sok mást.

KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS HELYTAKARÉKOS

Ez az innovatív vonalzó kiváló minőségű ABS műanyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít hajlítás és repedés nélkül. Ezzel a vonalzóval helyet takaríthat meg a munkahelyen – nincs többé szüksége más eszközökre.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: átlátszó
Anyag: ABS műanyag
Méret: 20.3 X 8.4 cm.
A csomag tartalma: 2 db többcélú geometriai vonalzó

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.