-33%

Fű ültetési alap GrassSeeds és ajándékutalvány

★★   289 elégedett vásárló

Elfogyott

Cikkszám: Trava Kategória:

KÖNNYŰ ÉS KÖRNYEZETBARÁT NÖVÉNYI NÖVÉNYEK

A vetőanyagot műtrágyák és más lebomló anyagok veszik körül. Egyszerűen terítse el a felületen, öntözzük meg, és figyeljük, ahogy a fű nő ki belőle. Gyors és egyszerű ültetés.

SZUPER  ALAP

A fűmagokat a műtrágyát tartalmazó rétegek között elrejtik, és ez segít egyenletesen és gyorsabban növekedni. Ezek a rétegek megakadályozzák a magvak kiszivárgását, és emellett a magokat megóvják a kártevők (pl. Madarak, rovarok) és a szél ellen.

Egyes műtrágyák általában kellemetlen szagúak, és a túlzott használat káros lehet a növényekre és az állatokra. A hagyományos műtrágyákat esővel vagy öntözéssel lemossák, és a GrassSeeds termék tökéletesen megoldja ezt a problémát! A magokat műtrágya veszi körül, környezetbarát rétegekben, amelyek megtartják a műtrágyát, miközben megóvják a magokat a csírázástól.

MINDEN FELÜLETRE

A GrassSeeds alap napos és árnyékos helyekre egyaránt alkalmas, textúrája miatt szárazabb területeken is használható.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az alapot terjesszük a felületre, és öntözzük. Javasoljuk, hogy naponta egyszer öntözzen. A felületet előzetesen is meg lehet öntözni. Tipp: ha nagyon meleg van, ajánlott naponta többször öntözni.

TEHNIKAI ELŐÍRÁSOK

Méretek: kb. 2 x 0,5 m

Az aljzat nem tartalmaz magokat, célja az előzőleg elültetett vetőmagok védelme.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.