-44%

5 részes készlet lefolyók tisztításához és ajándékutalvány

Ebben a kicsi és praktikus, 5 részes lefolyótisztító készletben mindent megtalálható, amire szükség van a hűtőszekrény lefolyóinak hatékony tisztításához.

MEGTAKARÍTÁS: 6.400Ft (44%)

Engedélyezett utánrendelésre

8.000Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.000Ft2x 6.800Ft3x 6.000Ft
Cikkszám: FridClean Kategóriák: ,

A SZIVÁRGÁSOKNAK ÉS DUGULÁSOKNAK VÉGE

Bemutatunk egy 5 részes készletet a lefolyócsövek tisztításához. Ideális a hűtőszekrény eltömődött lefolyóinak karbantartására és tisztítására.

✅ Oldja el a lefolyócsövek eltömődését a hűtőszekrényben, a mosogatóban
✅ Eltávolítja a kellemetlen szagokat
✅ Univerzális minden hűtőmárkához
✅ Megakadályozza a baktériumok fejlődését
✅ Könnyen és biztonságosan használható

VÉGE A KELLEMETLEN SZAGOKNAK

A készlettel gyorsan és egyszerűen eltüntethetőek a kellemetlen szagok, a felgyülemlett jeget és a lefolyó eltömődéséből adódó szennyeződéseket. Hűtőszekrény és egyéb hasonló lefolyócsövek (mosdó, mosogató stb.) tisztítására szolgál.

 

Megöli az eszközön felhalmozódó baktériumokat, és így hosszabbítja meg élettartamukat. Tisztán tartja készülékeit.

5 DARABOS KÉSZLET

Erős és tartós PVC anyagból készült. A készlet tartalmaz egy hosszú PVC tömlőt (1 m), egy tisztítókefét (1 m), egy melegvizes fecskendőt, egy műanyag jégkaparó és egy műanyag dugót. Mindez kényelmesen egy teljesen biztonságos és könnyen használható készletbe van csomagolva.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A mellékelt fecskendővel a könnyebb vízbefecskendezéshez és egy hosszú (1 m) rugalmas kefével egyszerűen és biztonságosan távolítson el minden szennyeződést és dugulást a csőben. A jég eltávolításához egy kényelmes spatula található, amellyel biztonságosan eltávolíthatja a felgyülemlett jeget (éles tárgyak használata nélkül). Egy leeresztő dugó van hozzá, hogy megakadályozzák a lefolyó újbóli eltömődését.

A készlet tartalma: 1 x PVC cső (1 m), 1 x tisztítókefe (1 m), 1 x melegvíz fecskendő, 1 x műanyag jégkaparó, 1 x műanyag dugó.

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed
„5 részes készlet lefolyók tisztításához” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük