-34%

Varázstollak szórakoztató alkotásokhoz (10 db) és ajándékutalvány

Talán már ismeri a tollat, amivel általában fontos tárgyakat, vagy szavakat jelölünk meg egy kiválasztott kontextusban, nem? Ma bemutatjuk Önnek a vízálló tollakat, amelyekkel egyszerűen készíthet gyönyörű művészeti rajzokat, üdvözlőlapokat és egyebeket egyedül vagy gyermekeivel.

MEGTAKARÍTÁS: 5.100Ft (34%)

Engedélyezett utánrendelésre

9.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 9.800Ft2x 8.330Ft3x 7.350Ft
Cikkszám: SetFlo Kategóriák: , ,

👉 A GYEREKEK IMÁDJÁK

Ezeknek a varázs tollaknak a készlete megőrjíti a kreativitás szerelmeseit, hiszen 10 teljesen gyönyörű metál színt kínál, amelyekkel az írás és a rajzolás varázslatos. Velük Ön és gyermekei is képesek lesznek különféle kiválasztott anyagokon alkotni. A szórakozás ilyen termékkel garantált. A tollak sokoldalúak, hiszen könnyedén rajzolhat/írhat vele papírra, agyagra, kőre, levelekre stb.

👉 A TÖKÉLETES ALKOTÁSHOZ

Sokoldalúságuknak köszönhetően magával viheted őket egy erdei utazásra, ahol spontánul, nyugodtan, a természet ölelésében inspirálódhatsz és alkothat. Mivel kényelmes fogást biztosítanak, nincs szükségük sima felületekre az íráshoz.

Felnőtteknek és gyermekeknek 3 éves kortól alkalmasak. Az előnyeik a következőek:

– sokkal tartósabbak a hagyományos tollaknál,
– kiváló enyhén lekerekített hegyük van,
– kiváló minőségű PVC és PP anyagból készülnek,
– vízállóak,
– nagyon jó tapadásuk van,
– 10 tartós metál színt tartalmaz,
– teljesen sokoldalú.

A csodálatos színek, a készlet ezeket tartalmazza: zöld, piros, lila, világoszöld, kék, szürke, fekete, arany, fehér és bronz.

👉 AKÁR AJÁNDÉKNAK IS TÖKÉLETES

Ez a készlet igazán lenyűgözi a szülinapi partit, amivel a műalkotást létrehozza a meghívókra. Fémes árnyalatai, valamint a projektek és tervek létrehozásának változatos lehetőségei miatt gyorsan cserélni ill. vesz egy új készletet. A varázslatos rajzok és egyéb feliratok minőségiek lesznek, a többi több évig is megmaradnak. Éppen ezért az ilyen tollak, valamint a velük készült műalkotások nagyszerű, tartós ajándék, amely soha nem megy ki a divatból.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.