-34%

Átalakuló Fidget Spinner – TransforSpin

A TransforSpin a legjobb játék a gyermek képzeletének és motorikus készségeinek fejlesztésére. Különleges kialakításának köszönhetően korlátlan szórakozást, kreativitást és nevetést biztosít gyermekének. A TransforSpin lehetőséget kínál a gyerekeknek különböző formák összeállítására és elforgatására.

Elfogyott

Cikkszám: FidSpin Kategória:

KORLÁTLAN SZÓRAKOZÁS

A TransforSpin korlátlan felhasználási lehetőséget kínál. Különféle formákban és robotokkal összeszerelhető. Így gyermeke rengeteg kihívással néz szembe, ugyanakkor korlátlan mennyiségű szórakozással is.

ÖSZTÖNZI A KÉPZELŐERŐT ÉS A KREATIVITÁST

Soha nem tudhatja, hogyan készül a következő robot, amíg a gyerekei el nem készítik! Az átalakuló forgó játékokat különböző formájú robotokká és más kedvenc gyerekformákká is meg lehet tervezni, ha a gyerekek más játékokkal kombinálják őket! A TransforSpin serkentheti a gyermek képzeletét és motoros készségeit. Elősegíti a szem-kéz koordinációt, a gyors reakciókészséget és a logikus gondolkodást.

100%-IG BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

Ezeket a fidget spinnereket lekerekített sarkokkal és sima felülettel tervezték, éles szélek nélkül, és gyermekek számára alkalmasak! Fiúi vagy lányai megforgathatnak egy menő izgul fonót az asztalon, vagy egyszerűen az egyik kezében tarthatják. A Fidget játékok folyamatosan pörögnek, és végtelen szórakozást nyújtanak Önnek! Tökéletes asztali játékok azoknak a diákoknak, akik pihenéssel, összpontosítással és stresszoldással töltik az idejüket.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: kék
Anyaga: ABS műanyag
4 év feletti gyermekek számára alkalmas