-42%

Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató i9S és ajándékutalvány

Az i9S vezeték nélküli fejhallgató megjelenésében és kinézetében szinte teljesen megegyezik az AirPods-szal, mint ahogyan az is, és hozzájuk hasonlóan egy kis dobozzal is rendelkezik, amely a tárhely mellett a fejhallgató töltésére is szolgál.

Elfogyott

Cikkszám: EarBud Kategóriák: , ,

ERGONOMIKUS TERVEZÉS

Felejtsd el a kínos fülhallgatókat, amelyek kiesnek a füledből. Az i9S vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató a legmagasabb szintű kényelmet nyújtják használat közben. Koncentrálj a beszélgetés élvezetére vagy kedvenc zenei albumok hallgatására, a legújabb Bluetooth 5.0 csatlakozási technológia biztosítja a legjobb vezeték nélküli élményt.

EGY GOMB MINDEN FUNKCIÓHOZ

Minden funkció egy gombbal elérhető. Szeretnél hívást fogadni vagy kihagyni egy dalt? Egyszerűen használd a többfunkciós gombot az egyik fejhallgatón. A telefonhoz (iPhone vagy Android) történő csatlakoztatás nagyon egyszerű. Csak párosítsd először a fejhallgatót Bluetooth-on keresztül, és ennyi, a fejhallgató automatikusan lecsatlakozik, amikor visszahelyezed a dobozba, és automatikusan csatlakozik, amikor kiveszed a dobozból.

KOMPAKT TÖLTŐDOBOZ

Töltsd fel a fülhallgató akkumulátorát a töltőbölcsőben, még akkor is, ha nincs bedugva az elektromos aljzatba. A készenléti fejhallgató akár 80 órát is kibír. Velük 2-3 órán keresztül telefonálhatsz vagy zenét hallgathatsz, a fülhallgatók töltési ideje a bölcsőben 40-50 perc.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Frekvencia tartomány: 20-20000Hz
Bluetooth 5.0
Átviteli távolság: akár 10M
Zene/beszélgetési idő: akár 3 óra
Töltési idő: 40-50 perc

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.