-46%

HEART® mágneses karkötő készlet és ajándékutalvány

A mágneses karkötők pároknak csodálatos ajándékok bármilyen alkalomra. Amikor a kezed összeér, a mágnesek összekapcsolódnak, és extra köteléket hoznak létre közötted. A karkötők gyönyörű díszdobozba vannak csomagolva.

Törlés

6.400Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 6.400Ft2x 5.440Ft3x 4.800Ft
Cikkszám: DvodZap Kategóriák: , , ,

EGY SZÍV NEKI ÉS NEKED

A szeretet a legerősebb energia, amit érezhetünk, de gyakran nem tudjuk szavakkal leírni. Ezért hoztunk létre mágneses karkötőket, amelyek bensőséges és nagyon fontos köteléket képviselnek közted és kedvesed között.

GYÖNYÖRŰ KÉT KARKÖTŐBŐL ÁLLÓ SZETT

Ha a mágneseket egymáshoz közel helyezik, eggyé válnak. Így láthat, érinthet és érezhet egy érzéki, egyedi és erőteljes kapcsolatot, amely túlmutat a megosztott szereteten.

Egyedülálló ajándék – tartsa meg az egyiket magának, a másikat adja oda annak, akit szeret.

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK A JOBB FELEDNEK

A HEART® karkötő több, mint egy karkötő. Ez a szeretet, az emlékezés és a hűség ahhoz a személyhez, akivel kéz a kézben létrehozza történetét. Hagyja, hogy a HEART® karkötők szettje még jobban összekapcsolja és erősítse szerelmét.

EGYEDI AJÁNDÉK

Karácsonyra, évfordulóra, születésnapi ajándékként vagy egyszerűen csak apróságként ajándékozhatja barátjának, édesanyjának. Így kimutathatod szeretteid vonzalmát, szeretetét, és mosolyt csalsz az arcukra.

A karkötő rugalmas, így a kívánt hosszra állítható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fekete és rózsaszín
Hossz: Állítható
Anyaga: fém, rugalmas zsinór
A csomag tartalma: karkötő + díszdoboz

Az ékszer nem alkalmas vízben való használatra (zuhanyozás, úszás a medencében stb.). Javasoljuk, hogy távolítsa el, mielőtt vízzel érintkezne.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.