-36%

Kúpos fúró készlet 3 db + tok – StepDrill®

A fúrók kaparásra, falanyag összegyűjtésére, lyukak fúrására és szélesítésére szolgálnak. A legjobb minőségű anyagokból készülnek, és gyorsabb, simább és tisztább vágást tesznek lehetővé. Helyezze őket egy fúróra vagy csavarhúzóra, és már kezdheti is. Mivel a mélység átmérője szakaszosan van megjelölve, Ön folyamatosan ellenőrizheti a fúrási folyamatot

Elfogyott

Cikkszám: DrillSet Kategória:

GYORS ÉS PONTOS FÚRÁS

A StepDrill® fúrókat sokféle anyaghoz fogja használni. Lehetővé teszik a kaparást, új fúrást és meglévő lyukak szélesítését, falanyag zsugorítását stb. Alakjuknak köszönhetően a vágások simák és tiszták lesznek. A három parcellával rendelkező fa megakadályozza a megcsúszást fúrás közben.

BŐVÍTI A LYUK ÁTMÉRŐJÉT

A csomagban 3 féle különböző átmérőjű fúrót kap: 3-12 mm, 4-12 mm és 4-20 mm. A StepDrill® készlet minden fúrójának jól látható mélységi átmérője van, ami még könnyebbé teszi a munkát. Ezt a fúrókészletet könnyedén használhatja az összes szabványos elektromos fúró-modellhez.

3 FÚRÓ GYAKORLATI ESETBEN

A StepDrill® fúrókat egy praktikus táskában kapja, és bárhová magával viheti. Mivel a táska színében kiemelkedik, könnyen megtalálhatja más eszközökkel teli dobozban. A tokban lévő fúrók teljesen rögzítve lesznek, de más szerszámok becsomagolására is használhatod.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: HSS fém és titán bevonat
Fúróátmérő: 3-12 mm, 4-12 mm és 4-20 mm
Különféle anyagokhoz használható: acél, sárgaréz, fa, műanyag stb.
Használható olyan szerszámokkal, mint: elektromos fúró, kézi fúró, akkus fúró