-66%

Hátizsák gyerekeknek – DinoKID® és ajándékutalvány

Tedd boldoggá a kicsiket ezzel az aranyos és érdekes dinoszaurusz alakú hátizsákkal, a gyerekek imádni fogják és mindenhova vinni fogják magukkal.

Elfogyott

Cikkszám: DinoBag Kategória:

KÉNYELMES VISELET

Állítható pántjainak és felső fogantyújának köszönhetően ez a hátizsák kényelmesen elfér minden különböző magasságú gyermek hátán, a cipzáras kialakítás pedig lehetővé teszi a tárgyak egyszerű kivételét vagy behelyezését. A kinézete egyszerűen túl aranyos, gyermeke biztosan imádni fogja.

MINŐSÉG ÉS TARTÓSSÁG

A külső felület puha és sima plüss anyagból, a belső poliészter anyagból készült, a prémium anyag és a megmunkálás további tartósságot biztosít. Ezek a 3D táskák rendkívül aranyosak és elegánsak.

IDEÁLIS MINDEN ALKALOMRA

Alkalmas iskolába, piknikre, utazásra, túrázásra, kempingezésre, tematikus bulikra, például könyves táskákra, születésnapokra és egyéb szabadtéri tevékenységekre

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Külső anyag: plüss
Belső anyag: poliészter
Hossza: 40 cm
Szélesség: 20 cm

 

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.