-39%

Kétoldalas lánc LOVE 2v1® és ajándékutalvány

Lepd meg kedvesed egy csodálatos ajándékkal! Az elegáns kétszínű, négy szívből álló, négylevelű lóherévé kombinálható lánc tökéletes ajándék minden nőnek.

 

MEGTAKARÍTÁS: 4.800Ft (39%)

Engedélyezett utánrendelésre

7.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.600Ft2x 6.460Ft3x 5.700Ft
Cikkszám: CloSrc Kategóriák: , , , , , ,

KÉT SZÍN EGY LÁNCON

A kétoldalas lánc egy egyedi ékszer, mely többféle alkalomra hordható – a királykék színe tökéletes formális, irodai környezetbe, a szerelem piros színe pedig a figyelem felkeltésére.

Kétoldalas medál nőknek. Az egyik oldal színe piros, a másik kék.

EGY NÉGYLEVELES LÓHERE VAGY EGY NÉGYES SZÍV SORA

A lánc legújabb mágneses kialakítása lehetővé teszi, hogy kétféleképpen viseld: négylevelű lóhere vagy 4 szívből álló sor. A lánc színének megváltoztatása is egyszerű, csak megfordítod a láncot és máris más színű.

AJÁNDÉK, AMELY MEGCSILLOGTATJA A SZEMET

Ajándékozd barátnődnek, barátodnak vagy édesanyádnak karácsonyra, évfordulóra, születésnapi ajándékként vagy egyszerűen csak apróságként. Így kimutathatod szeretteid vonzalmad, szereteted, és mosolyt csalsz az arcukra.

RAGYOGJON A KRISTÁLYOK GYÖNYÖRŰ FÉNYÉBEN

A lánc feldobja megjelenését és kiemeli a nőiességet. A kifinomult és elegáns dizájn tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének kitűnni és csodálni. Ezért alkalmas különféle alkalmakra: az esti kiruccanásoktól, ünnepségeken át a mindennapi viseletig mindenre.

TÖKÉLETES HOSSZ

Könnyedsége miatt elfelejted, hogy rajtad van. A szívek csillogó cirkon kövekkel vannak tele, amelyek mindig a figyelem középpontjába helyezik.

A lánc rugalmas, így a kívánt hosszra állítható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: egyik oldala kék, másik oldala piros
Hossza: 45 cm
A medál mérete: 17mm x 15mm
Anyaga: fém, mágneses kivitel
A csomag tartalma: Lánc + díszdoboz

Az ékszer nem alkalmas vízben való használatra (zuhanyozás, úszás a medencében stb.). Javasoljuk, hogy távolítsd el, mielőtt vízzel érintkezne.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.