-34%

Többcélú tisztító szivacs (1+1 GRÁTISZ) és ajándékutalvány

Kiváló többcélú szivacs por, ablakok, mosogatók, ajtók apró réseinek, keskeny terek tisztításához…

Elfogyott

Cikkszám: CleanBrush Kategóriák: ,

KÖNNYEBB ÉS GYORSABB TISZTÍTÁS

A tisztítás ezentúl gyorsabb és egyszerűbb lesz! Ezzel a szivaccsal különféle tárgyakat, ablakokat, konyhát, kis réseket, ajtókat, fürdőszobákat tisztíthat… A szivacs kiváló minőségű, elnyeli a port és a szennyeződést. Remek takarító kellék, amelyre minden otthonnak szüksége van!

 

TÖBBCÉLÚ SZIVACS

Ez a tisztító szivacs nagyon praktikus és sokoldalú. Különböző célokra használható. Kiválóan alkalmas por, ablakok, apró rések, szűk terek tisztítására, amelyekhez egyébként nem tudunk hozzáférni, mosogatókhoz, konyhai burkolatokhoz, tolóajtókhoz, főzőlapokhoz …


A HASZNÁLAT UTÁN KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Nagyon könnyen tisztítható, használat után egyszerűen mossa le a szivacsot vízzel. Alkalmas hosszú távú használatra. A takarító eszköz szétszerelhető, a felső műanyag rész kinyílik, és a szivacs könnyen kivehető, mosható vagy akár újra is cserélhető.

 

TARTÓS ÉS MINŐSÉGI ANYAG

Minőségi és tartós anyagból, vastag puha szivacs + PP anyagból.
A szivacs könnyen használható, kényelmes, könnyű és kompakt. Hatékonyan tisztítja a szennyeződéseket és a port, nem károsítja a tárgyakat.

A tisztító szivacs 3 különböző színben kapható, véletlenszerű színt kap a csomagolásban.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.