-34%

Háziállat szőreltávolító henger – PetRoller®

Nem lesz többé probléma, ha szőrös barátja a kanapén ül. Itt van a megoldás a kutya- és macskaszőr tisztítására a kanapék, ágyak, ruhák, takarók és egyebek kárpitjáról. A görgő használata rendkívül egyszerű; egy perc alatt szőrtelen bútorai lesznek!

Elfogyott

Cikkszám: CistDlak Kategória:

CSODÁLATOS AJÁNDÉK ÁLLATTULAJDONOSNAK

Ez egy kisállat szőrtelenítő henger, amilyen még soha nem volt. Hatékonyan megtisztítja az összes állatszőrt a kanapékról, fotelekről, ágyakról, szőnyegekről, takarókról, ruhákról és egyebekről. Ez kényelmes és könnyű. Tartós és soha nem törik el használat közben. Ha egyszer használod, örökre eldobod a régi szőrösszeszedődet!

EGY GÖRGŐ, AMIT NAGYON SOKÁIG FOG HASZNÁLNI

Egyszerűen görgessen előre-hátra a tisztítani kívánt felületen, vegye fel az állatszőrt, nyissa ki a fedelet, és látni fogja, hogy a szemetes rekesz tele van állatszőrrel, a bútorok vagy ruhák pedig ugyanolyan tiszták, mint korábban. Ürítse ki a gyűjtőt, és dobja ki kedvence szőrét a szemetesbe. A 100%-ban újrafelhasználható kisállatszőrhengerrel ne költsön pénzt újratöltésre vagy akkumulátorokra. Költséghatékony kisállatszőrtelenítő termék.

SZILÁRD ÉS TARTÓS ANYAG

A tartós ABS műanyag biztosítja a kisállat szőrtelenítő henger tartósságát. Ha van macskája, kutyája vagy bármilyen szőrös házi kedvence, ez a szőrtelenítő henger az, amit keres! Bármikor és bárhol használja, a PetRoller® henger ugyanúgy fog működni, mint a vásárlás napján.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fehér
Anyaga: ABS műanyag
Ne mossa le közvetlenül vízzel a kefe felületét. Ehelyett használjon vízzel vagy szintetikus mosószerrel átitatott puha törülközőt a kefe felületének tisztításához.