-18%

Láncfűrészélező csiszolókövekkel és ajándékutalvány

Ezzel az eszközzel könnyedén élesen tarthatja láncfűrészét, így a vágási feladatokat gyerekjátékok teszik.

MEGTAKARÍTÁS: 2.700Ft (18%)

Engedélyezett utánrendelésre

12.200Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 12.200Ft2x 10.370Ft3x 9.150Ft
Cikkszám: BrusVer Kategóriák: ,

TARTSA EGYSZERŰEN LÁNCFŰRÉSZÉT ÉLESEN

Elege van az unalmas és hatástalan láncfűrészlapokból, amelyek megnehezítik a vágási feladatokat? Ne keressen tovább! A csiszolókövekkel ellátott láncfűrészélező a megoldás, amit keres. Ezzel az eszközzel gyorsan és egyszerűen élesítheti meg láncfűrészlapjait, biztosítva, hogy azok mindig a legjobbak legyenek.

ÉLES PENGÉK NAGYON RÖVID IDŐ ALATT

A csiszolókövekkel ellátott láncfűrészélező két kiváló minőségű csiszolókővel rendelkezik, amelyeket kifejezetten a láncfűrészlapok élezésére terveztek. Az élezési folyamat gyors és egyszerű, így pillanatok alatt visszatérhet a vágási feladatokhoz. Egyszerűen csatlakoztassa az élezőt a fúróhoz, helyezze a láncfűrészlapot a kövek közé, és kapcsolja be a fúrót. A csiszolókövek gyorsan és hatékonyan élesítik a pengét.

HATÉKONY ÉS HOSSZANTARTÓ EREDMÉNYEK

A csiszolókövekkel ellátott láncfűrészélező nem csak gyors, de hatékony és tartós eredményt is biztosít. A kiváló minőségű csiszolóköveket úgy tervezték, hogy számos felhasználási időt kibírjanak, így nem kell olyan gyakran cserélni őket. Az élezési folyamat sima, éles élt hoz létre a láncfűrészlapon, csökkentve a fűrészlap kopását. Ez azt jelenti, hogy a láncfűrészt hosszabb ideig használhatja, mielőtt újra élesítenie kell a pengét.
EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: acél
Méretek: 9 x 6 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.