-29%

Ajándékdoboz – “DIY”

A 6 lapos és 5 rétegű díszdoboz rétegenként kinyitható, szalaggal és szívecskés kártyával díszítve. Ezt a dobozt tetszés szerint díszítheti színes ceruzákkal, fotókkal és matricákkal. Lepje meg és vidítsa fel szeretteit!

Elfogyott

Cikkszám: BoxPhoto Kategória:

KREATÍV AJÁNDÉKDOBOZ

Ha kinyitja az összecsukható díszdobozt, sok meglepetésben lesz része. Sok fényképet csatolhat, és gyönyörű szövegeket írhat, hogy szép emlékeket hagyjon maga után. Hagyja, hogy kedvese érezze a szívét a meleg ujjbegyeken keresztül.

SZERELÉS NEM SZÜKSÉGES

A “DIY” díszdoboz késztermék formájában érkezik. A képdoboznak 6 arca van. Csak be kell illesztenie kedvenc fényképeit, vagy saját kívánsága szerint mintát kell készítenie, ami megkíméli a szerkesztés fáradságos és bonyolult lépéseit.

TÖBBCÉLÚ

A legkisebb dobozba gyűrűt, nyakláncot, karkötőt, órát, parfümöt vagy egyéb apró ajándékot rakhat. Tökéletes Valentin napra, karácsonyra, évfordulókra, apák napjára, születésnapra és minden egyéb alkalomra. Készítheti fényképes emlékkönyvnek, esküvői albumnak, babaalbumnak, utazási albumnak vagy ballagási albumnak. Örökké megőrzi minden szép emlékét. Remek ajándék tároló doboz.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Szín: fekete
Összecsukott doboz mérete: 12 cm * 12 cm
Bontott doboz mérete: 16cm * 16cm
A csomagban kapsz:
1 * ajándékdoboz (fénykép nélkül)
1 * tartozékkészlet
1 * matricakészlet