-33%

Billy Késélesítő és ajándékutalvány

A nagy hatékonyságú késélezővel mindössze 3 lépés teszi lehetővé, hogy a régi vágókések másodpercek alatt újnak tűnjenek.

MEGTAKARÍTÁS: 3.600Ft (33%)

Készleten

7.300Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.300Ft2x 6.210Ft3x 5.480Ft
Cikkszám: BrusNozev Kategória:

3 HÚZÁS ELÉG

Tompa konyhakések? Unalmas vágóeszközök? Ne pazarolja az idejét egy élezőkészlettel! A nagy hatékonyságú késélezővel mindössze 3 lépés teszi lehetővé, hogy a régi vágókések másodpercek alatt újnak tűnjenek. Nagy séfkés, mészáros kés, vadászkés, zsebkés és egyebek számára. (minden, kivéve az ollót és a finom fogú kést).

 

NEM SZÜKSÉGES TAPASZTALAT!

A multifunkcionális többpengés élező KEZELÉSE KÖNNYŰ. 1, 2, 3 – Egyszerűen kalibrálja a hegyét és adjon precíz élt a késéhez. Valóban! Próbálja ki, meglátja, ez olyan egyszerű.

BIZTONSÁGOS, CSÚSZÁSMENTES

Nem elektromos késhegyező, elegáns és ergonomikus BIZTONSÁGI fogantyúval, csúszásmentes gumitalappal és a tetején lévő szabadalmaztatott tapadókoronggal CSÚCS stabilitást és élességet kínál, csúszás, csúszás vagy ütés veszélye nélkül.

 

KIS HELYEN ELFÉR – ULTRA TARTÓS ÉS KÉNYELMES A HASZNÁLATA

Ne tévesszen meg kompakt mérete! Megkönnyíti a mindenféle penge élezését, így szépen tárolódik egy kis konyhai fiókban.

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.